WELLBEING AT WORK: NOVES OFICINES DE MICROGESTIÓ

WELLBEING AT WORK: NOVES OFICINES DE MICROGESTIÓ

La intervenció en els espais del carrer València de Microgestió contempla l’adequació de la zona interna de les oficines. La redistribució contempla la reunificació de diversos espais dividits inicialment per mampares.

La proposta resol per una banda, la necessitat d’actualitzar els espais amb una nova imatge més renovada de les oficines, on tan els treballadors com la gent que la visita pugui gaudir d’uns espais renovats adequats a la imatge corporativa, i per altra banda, donar solució a les necessitats funcionals de l’equip comercial i de màrqueting tan per la falta d’espai en la distribució existent com les necessitats de treball adequades en quant confort en el lloc de treball.

La nova distribució de la planta consta de el següents àrees.

Un espai central obert de coworking per potenciar noves formes de treball en equip i la comunicació entre el departament comercial i màrqueting.

A una banda del cos central obert hi trobarem:Una petita saleta per a reunions de 3-4 persones, separada de la resta mitjançant una mampara doble de vidre però visualment integrada en tot l’espai per donar-li profunditat.

Un espai especial per a telemàrqueting comunicat visualment amb la resta però envoltat d’elements fono absorbents. Aquesta solució està pensada per ajudar a que aquestes persones realitzin els seu treball sense molestar-se i a la vegada no molestar a la resta de companys mentre parlen per telèfon.

A l’altra banda conservem dos espais mes tancats per a direcció i direcció financera, realitzant un re-stilyng per unificar els acabats.

D’aquesta manera, s’ha contemplat la redistribució de l’espai com a mètode per a millorar la qualitat de treball de les persones i com a canvi d’imatge a l’empresa.

Per a portar a terme aquests treballs, s’ha hagut d’enderrocar les mampares i el fals sostre, s’ha pavimentat tota la àrea intervinguda mitjançant un paviment vinílic d’alta resistència i qualitats tècniques i higièniques. També s’ha de canviat la il·luminació de les sales i s’ha instal·lat un nou mobiliari funcional, modern, més resistent i en molts casos, personalitzat. S’han actualitzat les instal·lacions elèctriques i de veu i dades,  amb una intervenció especial realitzada en col·laboració amb la pròpia empresa per poder treballar sense cablejat i amb wiffi personalitzat en la zona comercial amb la configuració del sistema Aerohive.

Mitjançant la combinació de colors corporatius s’han instal·lat panells fono absorbents a la zona de telemarketing, per a evitar reverberacions i aconseguir un millor condicionament acústic. S’ha incorporat un vinil corporatiu amb el logo de MICROGESTIÓ per potenciar la imatge corporativa.

 

Equip Efebé: Iris Parés, Carme Olmos.
Fotografies: Azorin del Rio Fotoarquitectura
.

Comparteix a les xarxes socials

Facebook icon
Twitter icon
Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon