Oficines Com millorar el confort acústic per millorar la concentració en el treball

Madrid | 2017

L’oficina de Transperfect Madrid era una oficina amb veritables problemes de concentració per als treballadors, per la qual cosa necessitava millorar el confort acústic. Els materials amb que estaven revestides parets i paviments no exercien cap tipus d’absorció acústica de manera que qualsevol conversa o trucada telefònica molestava a la resta dels companys.

Per resoldre la problemàtica i millorar el confort acústic, així com la concentració en el treball, s’han instal·lat uns panells Absorbents acústicsencolats al sostre de Porosonic Systems, garantia de rendiment i seguretat per a cada solució.

El panell pinta Plànol consta d’una escuma acústica per al tractament absorbent a força de resina de melamina de “cèl·lula oberta” willtec i compleix amb la normativa dels materials de construcció classe B1 segons DIN 4102. Es tracta de panells respectuosos amb el medi ambient, trobant-se lliure de fibres sintètiques i naturals, halògens i CFC. És apte per a nombroses aplicacions a causa de la seva llibertat de disseny i possibilitat de combinacions. Consta d’una placa rectangular, amb possibilitat de diferents espessors per adequar-se a diferents exigències acústiques i estètiques, així com cants bisellats i tot tipus de coloració. Ofereix una excel·lent absorció acústica en un ampli espectre de freqüències, així com alta resistència a l’envelliment per la seva estabilitat temporal.

Els panells s’han tractat en els colors corporatius i s’ha realitzat una composició que respectés la distribució de les lluminàries existents. La facilitat de col·locació encolat ha permès el seu replanteig i instal·lació en un cap de setmana. La diferència que van notar els treballadors el dilluns va ser sorprenentment positiva tant des del punt de vista acústic com l’efecte d’aplicar els colors corporatius donant-li un toc de disseny en la disposició dels panells.

millorar el confort acústi

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.