25 anys de la
nostra història

19
20
1998

Neix Efebé

Amb la finalitat de posar a disposició dels clients l’experiència en la gestió de millora i adequació d’entorns professionals, neix Grup Efebé a Cornellà de Llobregat.

Neix Efebé
2003

Primer Pla Estratègic

Es defineix un servei integral 360º des del projecte fins a l’execució dels treballs amb una especialització per sectors (centres educatius, oficines i residències per a persones grans).

Primer Pla Estratègic
2008

Neix Grup Papelmatic

Papelmatic, HGS i Grup Efebé ens unim per aportar solucions que milloren la salut i la higiene dels entorns professionals i el benestar de les persones, amb valors compartits com integritat, vocació de servei, confiança, compromís, innovació i atenció a l’entorn.

Neix Grup Papelmatic
2014

Primer projecte internacional al Sudan

Iniciem el nostre procés d’internacionalització a Khartoum, Sudan. Posteriorment, hem treballat a Argentina, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, França o Grècia, entre altres.

Primer projecte internacional al Sudan Primer projecte internacional al Sudan
2015

Certificat de Gestió de Qualitat ISO 9001

Obtenim el Certificat de Gestió de Qualitat ISO 9001 oficial que confirma la tasca de millora contínua que realitzem i el nostre compromís empresarial.

Certificat de Gestió de Qualitat ISO 9001
2018

Oficina a Barcelona

Traslladem la nostra oficina tècnica al Guinardó (Barcelona) per facilitar la conciliació als nostres equips tècnics i estar més a prop d’alguns dels nostres clients.

Oficina a Barcelona Oficina a Barcelona
2019

Certificat d’Empresa Positiva

Obtenim el certificat d’Empresa Positiva que reconeix el desenvolupament de bones pràctiques orientades al Territori Socialment Responsable (TSR) i vinculades als ODS.

Certificat d’Empresa Positiva Certificat d’Empresa Positiva
2020

Disseny i fabricació de mobiliari propi

Estrenem firma de mobiliari de disseny i fabricació pròpia amb tres col·leccions, pensades específicament per cada sector: educatiu, laboral i assistencial.

Disseny i fabricació de mobiliari propi Disseny i fabricació de mobiliari propi
2021

Inauguració del showroom Efebé

Obrim al públic un showroom amb la nostra col·lecció de mobiliari de fabricació pròpia. Un espai de co-creació per realitzar tallers i xerrades on presentem petits racons que recreen projectes reals d’Efebé.

Inauguració del showroom Efebé Inauguració del showroom Efebé
2023

25è aniversari

Grup Efebé celebrem vint-i-cinc anys de trajectòria dissenyant, adequant i equipant espais per la salut i el benestar de les persones.

25è aniversari

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.