Reformes per oficines

Espais de treball ben dissenyats i ben equipats

Una oficina ha de ser un espai de treball ben dissenyat i ben equipat que afavoreixi l’èxit de les organitzacions i les empreses. El disseny és clau per atreure el talent, maximitzar la productivitat i assolir avantatges competitius. Amb els nostres packs i programes optimitzem els espais de treball per incrementar el grau de confort i benestar de les persones que hi treballen.

CONTACTAR


L’oficina com a espai holístic

Espais privatius

Espais per treballar, contemplar i desenvolupar

Espais tranquils adaptats perquè els treballadors puguin fer la feina concentrats sense la distracció de la resta de membres de l’equip. Aquesta zona està creada per fer-ne un ús individual, per poder llegir, redactar, pensar o bé parlar per telèfon.

Mobiliari específic: cadires ergonòmiques, escriptoris per treballar de forma individual a l’espai de treball i accessoris per subjectar la pantalla de l’ordinador o per recolzar els peus, sempre per tal de millorar l’ergonomia de la persona treballadora.

Espais de col·laboració

Espais per cooperar, comunicar i formar-se

Espais ideals per treballar en equip entre companys o també en forma de reunions formals amb professionals externs a l’empresa.

Promoure la col·laboració a l’oficina motiva a l'equip. Per això, creem sales polivalents adequades com a sales de reunions, espais de formació interna o també per a fer tallers tant presencials com telemàtics.

Mobiliari específic: cadires versàtils amb rodes per les sales de reunions, taules grans de treball en equip, pantalles i projectors per fer presentacions.

Espais de cocreació

Espais per participar, idear i compartir

Espai flexible i obert per fer coworking informal juntament amb altres treballadors de l’empresa. Aquest espai afavoreix el treball en equip i fomenta la generació d’idees amb equipament versàtil i mòbil, necessari per dur a terme noves metodologies de treball com ara el brainstorming o el Design Thinking.

Mobiliari específic: grades, pufs, tamborets, taules i panells Manual Thinking per treballar conjuntament i pissarres magnètiques.

Espais activitats ex-work

Espais per gaudir, desconnectar i socialitzar

Espais de distensió disponibles durant la jornada laboral per a activitats fora de la dinàmica de treball de l’empresa. En aquests espais els treballadors deixen descansar el cervell i es concentren en altres aspectes, per aconseguir una major productivitat i ser més feliços a la feina.

Adeqüem aquesta zona com un espai lúdic amb valor afegit pel personal. Es fomenta el team-building amb una sala de ioga, una de rehabilitació o també una sala de maternitat, que faciliti la conciliació. Aquests espais incrementen la relació entre els companys i ajuden a millorar l’experiència a l’oficina.

Mobiliari específic: matalassos i equipament de psicomotricitat per fer activitats esportives, mobiliari exterior creant un racó "chill" o un hort urbà.

Espais de concentració

Espais per pensar, reflexionar i presentar

Espais tranquils adaptats perquè els treballadors puguin fer la feina concentrats sense la distracció de la resta de membres de l’equip. Aquesta zona està creada especialment per fer-ne un ús individual, per poder llegir, redactar, pensar o bé parlar per telèfon.

Mobiliari específic: cadires ergonòmiques i taules de treball tant individual com d’equip. També incorporem mampares ideals per aïllar el treballador de la resta de l’oficina. A més, incloem panells fonoabsorbents amb formes i colors a escollir, que ajuden a reduir la reverberació acústica.

Espais WorkCafè

Espais per relacionar-se, connectar i fer reunions informals

Espai adequat com una cafeteria per poder xerrar de forma distesa i prendre alguna cosa amb els companys de feina. Es tracta d’un espai adaptat com una zona d’oci per generar una estona de desconnexió o de treball informal on poden sorgir idees molt interessants.

També els entenem com espais de knowledge management per a promoure bones pràctiques entre el personal de l’equip i altres col·laboradors externs.

Mobiliari específic: tamborets alts, taules i cadires per menjar i equipament característic de cuina com ara barres de bar. A més, incorporem sofàs i butaques amb taules per menjar, pufs i equipament lúdic com ara les taules de ping-pong o bé futbolins.


Reformem la teva oficina

T’interessa reformar la teva oficina? Si vols conèixer més detalls sobre els projectes que desenvolupem, t’animem a contactar directament amb nosaltres.

Contacta amb un especialista d’Efebé

Com és l’equipament que us proposem?

Si el que estàs buscant és mobiliari per oficines, descobreix el nostre catàleg.

Visita el Càtaleg

Packs i Programes


Beneficis dels projectes d’oficines d’Efebé

Amb els projectes de reforma d’oficines transformem els espais tradicionals en espais multifuncionals i polivalents, que fomenten la creativitat i potencien la col·laboració i implicació.

Els treballadors guanyen en:

Facilitar la gestió del canvi organitzacional

Optimitzar l’espai disponible

Millorar el confort i la qualitat de l’aire interior

Promoure la innovació i la cocreació

Potenciar el treball en equip

Fidelitzar el talent

Descarrega PDF

Reformes d’oficines que hem dut a terme


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.