Política de privadesa

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ, S.L.U.
Finalitat Gestió de les subscripcions a la Newsletter
Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis
Legitimació Consentiment exprés i interès legítim
Destinataris No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així
Drets com altres drets, com s’explica en la
informació addicional

En GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ treballem per a oferir-te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible. En alguns casos, és necessari recaptar informació per a aconseguir-ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que hem de ser transparents sobre aquest tema.

Per això, i a l’efecte del que es preveu en el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de comerç electrònic (d’ara endavant, “LSSI”), GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ, S.L.U. informa l’usuari que, com a responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitats pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar-te el següent:

-Es recullen les teves dades perquè l’experiència d’usuari millori, atenent els teus interessos i necessitats.

-Som transparents en relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.

-La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible.Per això, quan fem servir la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment.

-Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-les pots sol·licitar-nos que deixem de tractar-les.

-La nostra prioritat consisteix a garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d’acord amb la normativa europea.

-Si desitges obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Identitat: GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ, S.L.U.

Domicili social: C/ Villar, 74, *LC, *2b

C.I.F. núm.: B61575825

Email: administracio@grupefebe.com

GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ ha designat un Delegat de Protecció de Dades o una persona de contacte interna dins de la seva organització. Si desitges fer una consulta en relació al tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb ell mitjançant el correu administracio@grupefebe.com

Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que l’usuari pot arribar a proporcionar:

Nom i Cognoms

Numero de telèfon

Adreça i CP

Correu electrònic.

Ubicació.

Adreça IP, data i hora en la qual has accedit als nostres serveis, navegador d’internet que usis i dades sobre el sistema operatiu del dispositiu.

En alguns casos, és obligatòria l’emplenament del formulari de registre per a accedir i gaudir de determinats serveis oferts en la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en les quals se sol·licitin dades caràcter personal.

Per què i per a què tractem les teves dades?

A GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

-Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació del servei.

-Gestionar les Subscripcions a la nostra Newsletter per a la notificació de nous post.

-Desenvolupar accions comercials i realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’usuari, així com la gestió dels serveis oferts a través del lloc web i les labors d’informació. Desenvolupar i activitats promocionals que es puguin organitzar.

-En alguns casos serà necessari facilitar informació a les Autoritats o terceres empreses per motius d’auditoria, així com manejar dades personals de factures, contractes i documents per a respondre a reclamacions de clients o de les Administracions Públiques

Informem que les dades personals que s’obtinguin a conseqüència del teu registre com a usuari formaran part del Registre d’Activitats i operacions de Tractament (RAT) on GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ, S.L.U. és titular , el qual s’anirà actualitzant periòdicament d’acord amb el que s’estableix en el RGPD.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades pot fonamentar-se en les següents bases legals:

Consentiment de l’interessat per a la contractació de serveis mitjançant el formularis de contacte, les sol·licituds d’informació o alta en e-newsletters ( subscripció al nostre Blog)

Interès legítim per al tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l’interessat per a tot el relatiu a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.

Compliment d’obligacions legals per a prevenció del frau, comunicació amb Autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant temps conservem les teves dades?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps estrictament necessari per a complir amb la finalitat de la seva recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.

A quins destinataris es comuniquen les teves dades?

En alguns casos, només quan sigui necessari, GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament o empreses de repartiment) amb els quals GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ treballi poden usar les dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això no usaran aquesta informació per a fins propis o per a cessió a tercers.

GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ procura garantir la seguretat de les dades personals quan s’envien fora de l’empresa i s’assegura que els tercers proveïdors de servei respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals. Dites terceres tenen l’obligació de garantir que la informació es tracta conforme amb la normativa de privacitat de dades.

En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres parts, només es revelarà l’estrictament necessari per al compliment d’aquestes obligacions legals.

Les dades personals obtingudes també podran ser compartides amb altres empreses del grup.

On s’emmagatzemen les teves dades?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’enviïn a tercers que no pertanyin a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) .

Quins drets t’assisteixen i com pots exercir-los?

Pots dirigir les teves comunicacions i exercitar els teus drets mitjançant una petició en el següent correu electrònic: administracio@grupefebe.com.

En virtut del que estableix el RGPD pots sol·licitar:

Dret d’accés i rectificació (Art.15 i 16 RGPD i 13 i 13 i 14 LOPDGDD): L’usuari té dret a obtenir informació sobre les dades personals GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ i per a què fins s’han utilitzat els mateixos. I l’usuari té també dret, en qualsevol moment, a sol·licitar una correcció de qualsevol dada personal inexacta o incomplet.

Dret de supressió i a l’oblit (Art.17 RGPD i 15 LOPDGDD): L’usuari té dret a obtenir la supressió de les dades personals que el concerneixin quan les dades personals ja no siguin necessaris en relació amb els fins per als quals van ser recollits o tractats d’una altra manera. Si en algun moment has atorgat el teu consentiment, per al processament de dades personals, sempre existirà la possibilitat de retirar aquest consentiment per a qualsevol processament futur que depengui d’aquest.

Dret de limitació al tractament: L’usuari té dret a sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades personals, i en aquest cas GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ únicament els conservaria per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Dret d’oposició (Art.21 i 22 RGPD i 18 LOPDGDD): L’usuari té dret a oposar-se al tractament de les seves dades segons els termes previstos en l’article 21 i 22 del GDPR. GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ informa l’usuari que fins i tot si aquest s’oposa a un cert processament, GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ pot continuar aquest processament si es basa en una altra base legítima, per exemple, per a proporcionar serveis o per a complir obligacions legals.

Dret a la portabilitat (Art.20 RGPD I 17 LOPDGDD): en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per a la seva transmissió a un altre responsable. Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basin únicament en el tractament automatitzat, incloent l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament l’interessat.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si sol·licites que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.

Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades pots presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades.

Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’hagués celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falsos, incomplets, inexactes o no estiguin actualitzats.

GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S’exonera a GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ de responsabilitat davant qualsevol mal o perjudici que pogués sofrir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.

Així mateix, l’usuari certifica que és major de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment quant al tractament de les seves dades de caràcter personal.

Com tractem les dades personals dels menors d’edat?

En principi els nostres serveis no van dirigits específicament a menors d’edat. No obstant això, en el cas que algun d’ells es dirigeixi a menors de catorze anys, de conformitat amb l’article 8 del RGPD i l’article 7 de la LO3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per a tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s’exigirà el DNI o una altra forma d’identificació de qui presti el consentiment.

En el cas de majors de catorze anys podrà procedir-se al tractament de les dades amb el consentiment de l’usuari, exceptuant aquells casos en els quals la Llei exigeixi l’assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

Quines mesures de seguretat apliquem per a protegir les teves dades personals?

GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ.

GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ no és responsable d’hipotètics danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de Procesaments de dades, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ. Això, no obstant això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

Enllaços a altres llocs web

En el lloc web https://www.grupefebe.com/ pot haver-hi enllaços a altres pàgines web. En clicar en un d’aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privacitat d’aquest lloc web, quedant GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ desvinculada de qualsevol mena de responsabilitat sobre la seva política de privacitat.

Com utilitzem les cookies?

El lloc web i les RRSS de GRUP DE PROMOCIÓ I DISSENY EFEBÉ utilitzen cookies, a l’efecte d’optimitzar i personalitzar la seva navegació per aquest. Les cookies són fitxers físics d’informació que s’allotgen en el propi terminal de l’usuari, la informació recollida mitjançant les cookies serveix per a facilitar la navegació de l’usuari pel portal i optimitzar l’experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les cookies poden ser compartits amb els creadors d’aquestes, però en cap cas la informació obtinguda per les mateixes serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar a l’usuari.

No obstant això, si l’usuari no desitja que s’instal·lin cookies en el seu disc dur, té la possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedeixi la instal·lació d’aquests arxius. Per a obtenir més informació consulti la nostra Política de Cookies https://www.grupefebe.com/politica-de-cookies.

Pot modificar-se la política de privadesa?

Aquesta política de privadesa pot modificar-se. Et recomanem que revisis la política de privadesa amb una certa periodicitat.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.