Reformes per a altres sectors

Espais eficients, saludables i innovadors

Cuidem els espais per a cuidar les persones. Qualsevol tipus d’espai requereix un tracte personalitzat, que detecti les necessitats de les persones que en són clientes, usuàries o treballadores. Apostar pel benestar és essencial per oferir una experiència completa satisfactòria, on l’entorn acompanyi els valors del centre.

CONTACTAR

Centres Mèdics

Els espais dels centres mèdics són el primer accés a l’atenció mèdica. Per tant, és indispensable que ofereixin un entorn físic acollidor i confortable amb les condicions d’higiene i seguretat adequades que, a més, facilitin la relació entre els professionals i els pacients. Amb els packs i programes que hem dissenyat els centres mèdics irradien qualitat, higiene i bon servei.

Centres Esportius

Els centres esportius han d’assegurar unes dimensions adequades i un disseny funcional que els facin aptes per a la pràctica esportiva. Als nostres packs i programes garantim la qualitat dels equipaments i dels materials de manera que les condicions de confort i seguretat són les més idònies per a piscines, vestidors, dutxes, vestíbuls i les zones socials.

Entorns residencials

Molts somiem amb la nostra casa ideal. La decoració perfecta, una terrassa suficient, confort, funcionalitat, etc. Un entorn residencial és un espai molt personal i a Efebé rehabilitem espais preexistents per a renovar el teu espai de forma segura i adequada. Analitzem les necessitats i mancances de cada client i dissenyem un projecte a mida. A més, tenim experiència en la restauració d’edificis catalogats.

Espais corporatius

Disseny i reforma d’espais per a organitzacions amb l’equipament indicat per a cada demanda. Espais per a celebracions, aparadors, botigues, etc. Creem una experiència única a través dels espais, buscant el confort dels teus clients amb gran eficiència. Volem que s’hi sentint a gust, vulguin repetir i un dels motius sigui l’espai.


Reformes

T’interessa reformar els teus espais? Si vols conèixer més detalls sobre els projectes que desenvolupem, t’animem a contactar directament amb nosaltres.

Contacta amb un especialista d’Efebé

Com és l’equipament que us proposem?

Si el que estàs buscant és mobiliari específic, descobreix el nostre catàleg.

Visita el Càtaleg

Packs i Programes


Beneficis dels projectes d’Efebé

Amb els projectes d’arquitectura per a centres mèdics, centres esportius, entorns residencials i espais corporatius transformem els espais per al benestar dels clients.

ELS TEUS CLIENTS GUANYEN EN:

Millorar el confort i la qualitat de l’aire interior

Promoure un estil de vida saludable

Millorar la seva experiència

Afavorir el servei si els treballadors estan a gust

Posar a la persona al centre de cada projecte pel seu benestar

Fomentar hàbits d’higiene a l’entorn


Reformes d’altres sectors que hem dut a terme


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.