Oficina sostenible i ecològica

Cada vegada és més habitual contemplar la sostenibilitat com un punt essencial dins l’estratègia empresarial. Les oficines del segle XXI són espais més verds, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte mediambiental.

Un projecte d’oficina sostenible garanteix tots els requisits funcionals perquè esdevingui un espai per treballar-hi a gust (ergonomia, confort, seguretat o estètica), amb un paràmetre clau: la responsabilitat social i ambiental.

Beneficis

Confort amb aïllament tèrmic i acústic

Ús de materials naturals i reciclats

Aprofitament de la il·luminació natural

Estalvi d'aigua

Sistema de ventilació mecànica per una renovació de l'aire constant

Naturalització dels espais

És hora de corregir els edificis començant per l’estructura i l’aïllament de les façanes. Una oficina sostenible ha de comptar amb una bona temperatura, amb un equilibri entre els recursos passius, que vénen de la llum del sol; i els actius, que es donen mitjançant els sistemes de climatització. La humitat, la qualitat de l’aire i la ventilació o el confort acústic són elements igual d’essencials per un edifici saludable que vetlli pel benestar de les persones que hi treballen.

Disminuir les emissions de CO2, reduir els costos energètics, fer un ús responsable dels recursos naturals o escollir materials amb baix impacte ecològic.

Transformem espais per canviar-te la vida.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.