5 idees de butaques per a persones grans

30/05/2022

Grup Efebé

Les butaques per a persones grans han de complir uns requisits essencials. Confort, ergonomia o seguretat, són característiques imprescindibles, sense deixar de costat el disseny. Sobretot, a l’hora d’escollir una butaca és necessari que compleixi amb aquestes pel benestar i la salut de les persones a l’entorn on viuen. Per a millorar la seva qualitat de vida tant en espais comuns o com en els privats.

De fet, una postura inadequada podria comportar com a conseqüència dolors musculars, contractures o mal d’esquena. Per això, la qualitat dels materials i del disseny del mobiliari és clau.

Has vist el Nou catàleg de mobiliari assistencial per a persones grans? Ja està disponible la versió digital i el catàleg complet fent clic aquí. Totes les butaques que escollim pel nostre catàleg són de gran qualitat, amb teixits antibacterians, transpirables i que prevenen les males olors.

En aquest article et donem 5 idees de butaques adequades per a entorns per a persones grans.

La butaca Madison és ideal per a les zones d’entrada i recepció, per a les sales comunes i les sales d’espera. Són ergonòmiques i confortables, per tal que les persones que s’hi asseuen durant moltes hores puguin sentir-s’hi còmodes i a gust. A més, són senzilles, de forma que combinen amb qualsevol estil.

Aquestes butaques Madison compten amb diferents versions: poden ser d’entre una i tres places, poden comptar amb un respatller reclinable, amb peuer, amb rodes o sense. Inclús, les orelleres també són opcionals. El reposa-caps pot ser de diferents formes.

Madison Senior Care

La butaca Boomerang forma part d’una col·lecció molt completa amb gran solidesa i comoditat. Aporta una imatge moderna a l’espai on es col·loca. Pot ser usada en diferents entorns. Per exemple, les recepcions o les sales comunes són alguns dels entorns principals on s’inclou. Sempre és una bona opció per oferir una bona primera impressió a les famílies de les persones usuàries. La seva estètica fa efecte.

A més, és confortable i compta amb orelleres per recolzar el cap per descansar. També compta amb recolza-braços, un element indispensable per a l’ergonomia de les persones grans, per ajudar a l’acció d’asseure’s i aixecar-se. A més, aquests recolza-braços estan dissenyats amb forma de boomerang, un fet diferencial que la fa única i original respecte la resta de butaques. De fet, és d’on prové el seu nom.

butaques Boomerang

La butaca Unna aporta comoditat i confort a les persones que acostumen a passar una estona de repòs prolongada. Pot ser oreller o no i, alhora, també es pot escollir entre l’opció amb el respatller alt o la del respatller baix. Destaca pel seu disseny i per la robustesa de la seva estructura, realitzada amb fusta massissa de faig.

És molt indicada per zones de convivència o per espais privats, ja que les habitacions acostumen a comptar sempre amb una butaca on poder descansar, llegir, mirar la televisió, sense estirar-se directament al llit.

Compta amb un bon suport corporal per compensar la falta de força muscular i l’equilibri postural. A més, també està dissenyada específicament amb cantonades arrodonides per evitar mals majors en cas de cops.

La butaca Vitalia està dissenyada per Aitor Garcia. És ideal pels espais comuns dels entorns assistencials o habitatges de convivència.

En aquest cas també compta amb la possibilitat que sigui amb respatller baix fins a l’alçada de les espatlles o bé alta, que permet recolzar-hi el cap.

La butaca Lina compta amb l’opció amb braços de fusta o amb braços entapissats.

És una butaca ideal per incloure en habitacions o zones de descans. A més, compta amb un motor per apujar tant els braços com els peus. És reclinable, doncs, permet que la persona que n’estigui fent ús pugui estirar-se i descansar. Aquest tipus de dissenys mecanitzats són molt útils perquè les persones grans puguin aixecar-se sense inconvenients.

Butaca Lina

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.