8 pufs per a la teva oficina

21/03/2022

efebe

L’estrès a l’oficina és molt comú en l’estil de vida tan atrafegat d’avui dia, però aquest es pot regular amb un entorn de treball adequat. Una manera d’alleujar aquesta tensió és l’ús de pufs ergonòmics, seients flexibles i confortables per a un descans saludable.

Els pufs tenen una funció decorativa, però sobretot, ajuden a generar les postures de seient correctes, cosa que estalvia molts problemes de salut. A més, una de les primeres coses que ens vénen al cap és la seva durabilitat. L’equipament d’oficina de bona qualitat pot durar any rere any sense necessitat de ser canviat per un altre.

Com pot afectar positivament a la salut i al benestar laboral? Podem afirmar que un ambient d’oficina amb pufs ergonòmics i colorits pot reduir en gran manera l’estrès que es viu en aquests entorns. Així, els pufs són una gran eina per mantenir una oficina animada i més saludable, tant físicament com mentalment.

A continuació, en aquest article et mostrem vuit exemples de pufs ideals per a entorns de treball. A més, els pots trobar tots al nostre catàleg online.

Puf Abbey

El Puf Abbey és idoni per a espais d’oficina on es potenciïn accions de cocreació o coworking. Aquesta col·lecció és molt variada, compta amb butaques, sofàs i pufs bidimensionals, compatibles en molts entorns i contextos diferents. Es poden col·locar en oficines d’ambient amigable i relaxat, sales d’estar o recepcions. A més, compta amb diferents possibilitats de colors a escollir.

Aquesta col·lecció crea harmonia a l’espai i trenca amb la formalitat dels entorns de treball. No podem oblidar les costures fetes a mà i el confort que garanteix, per mantenir converses informals interminables.

puffs abbey grup efebé

 

Puf Steam Studio

El Puf Steam Studio d’Efebé és un puf molt polivalent i adequat per a centres educatius. A més, on més destaca és en espais de debat, creant cercles de diàleg i col·laboració, perquè fluctuïn converses i els alumnes es puguin veure entre ells i escoltar-se atentament mentre fan presentacions a l’aula.

Bàsicament, ofereix una gran comoditat, que promou un espai d’aprenentatge eficient, experiencial i actiu.puffs redondo grup efebé

Puf K2

La principal característica del Puf K2 és la seva forma modular. La col·lecció està formada per una variació entre pufs cilíndrics i pufs convencionals. Així doncs, es poden crear moltes combinacions originals i divertides per tal d’adaptar-los segons l’espai que es vulgui decorar.

Aquesta col·lecció és un disseny de l’arquitecta Federica Fulici. La seva intenció és que el posseïdor d’aquest puf pugui jugar amb les formes geomètriques i els colors al seu gust.

pufs k2

Puf Tapa

El Puf Tapa està fet d’escuma de poliuretà i disposa de dues formes possibles: “O” i “Y”. És una solució ideal per seure, treballar amb un ordinador portàtil i parlar.

Aquest puf és polivalent, compta amb una alta capacitat adaptativa, de forma que es pot fer servir a oficines o també a centres educatius, a causa de la seva aparença atractiva i còmoda. A més, compta amb una gran quantitat de colors disponibles a escollir, amb tons pastel com el blau, el gris, el groc, el verd i el vermell.

Puffs tapa para oficina

Puf D500

El Puf D500 és confortable i fàcil de transportar, per la qual cosa és una molt bona opció per al sector educatiu. A més, s’adapta molt bé a l’espai depenent de l’activitat que es realitzi.

Està fet d’escuma de poliuretà i entapissat, essent anti bacteri i anti floridura. Per tenir-ne cura és imprescindible retirar la pols amb una aspiradora i mai netejar les taques amb productes abrasius ni químics.

Puffs D500 para oficina

Puf Kivikko

La principal característica dels Pufs Kivikko és que estan formats per una gran quantitat de peces de diferents mides i proporcions, cosa que ofereix l’opció de poder modelar la forma final d’aquest puf d’incomptables maneres depenent de l’espai on se situï.

A més, els Pufs Kivikko es generen a través dels residus de materials d’escuma de plàstic com a matèria primera, per la qual cosa es poden reutilitzar en el procés de creació d’un de nou.

Puffs Kivikko

 

 

Puf Puck

El Puf Puck té una peculiaritat de què no disposaven els altres pufs. En aquest cas porta rodes incorporades, cosa que facilita una gran mobilitat i transport del producte. També ofereix una variant amb rodes auto frenada o sense, però tots els pufs Puck disposen d’una base d’alumini per evitar marques de sabates a la superfície entapissada i una cobertura en polièster.

puffs puck

 

Puf Amphi

Els Pufs Amphi tenen un caràcter diferent dels que ja hem presentat. Això és perquè aquests pufs es poden col·locar en una disposició d’amfiteatre. A més, es poden combinar de manera excepcional amb els pufs Kivikko ja esmentats.

També cal destacar que estan creats amb la mateixa matèria primera que aquests últims, per la qual cosa es converteix en un producte 100% reciclable. Finalment, cal afegir que aquest material tan dens i encoixinat és molt propici per a la millora del confort acústic de l’entorn a causa de la petita cancel·lació de ressò que provoca.

Puffs Amphi Grup Efebé

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.