Benestar laboral: participem a la jornada BforB per parlar de salut a les empreses

07/03/2024

Grup Efebé

Trobada empresarial BforB per parlar de Benestar Laboral

En un context on la pressió laboral i els terminis ajustats són moneda corrent, la preocupació pel benestar laboral dels treballadors a les empreses ha arribat a nivells sense precedents. En aquest escenari, ahir es va dur a terme una jornada de gran rellevància, organitzada per BforB Spain, que va reunir destacats ponents per abordar aquest tema crucial i compartir estratègies per millorar la salut i el benestar en l’entorn laboral.

Ponents experts en cada àmbit

bienestar empresarial, salud física

Marc Sanz, fundador de Global Health.

Xavi Pladevall, representant d’Acció Preventiva, va destacar la importància de reduir els accidents laborals, subratllant que la seguretat en el lloc de treball no només protegeix als treballadors, sinó que també contribueix a un ambient laboral més segur i productiu.

La directora d’Efebé, Anna Fornt, va oferir una perspectiva única sobre la importància del disseny d’espais saludables a les empreses. Fornt va destacar com un entorn de treball ben dissenyat pot tenir un impacte significatiu en la salut i el benestar laboral dels treballadors, promoure la creativitat, la col·laboració i la satisfacció laboral.

Per la seva banda, Marc Sanz, fundador de Global Health, va enfatitzar la rellevància del moviment per mantenir una bona salut física i un rendiment òptim en el treball. Sanz va subratllar que fomentar l’activitat física en el lloc de treball no només beneficia la salut dels treballadors, sinó que també pot augmentar la productivitat i reduir l’absentisme laboral.

Montse Pérez, de Cataliza i coach empresarial, va abordar el tema de l’estrès en l’entorn laboral, oferint estratègies pràctiques per superar-lo i gestionar-lo de manera efectiva. Pérez va destacar la importància de cultivar un ambient de treball que fomenti la resiliència i el benestar emocional dels treballadors, el que al seu torn pot millorar el clima laboral i la retenció del talent.

inteligencia grupal

Momento del Wise Crowd en la jornada de bienestar laboral.

Wise crowd: el valor de esta jornada

L’esdeveniment va culminar amb un wise crowd, on es va fomentar la reflexió i la col·laboració entre els assistents per trobar solucions concretes i aprofitar la intel·ligència col·lectiva en la recerca d’un entorn laboral més saludable i productiu.

En resum, aquesta jornada va proporcionar una valuosa plataforma per compartir coneixements i millors pràctiques entorn del benestar laboral, destacant la importància d’abordar aquest tema de manera integral per garantir la salut i l’èxit a llarg termini tant dels treballadors com de les empreses.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.