Com millorar el confort acústic als espais de treball

29/03/2022

efebe

El confort acústic als espais de treball aporta salut i benestar laboral. Són moltes les oficines afectades per una falta de confort acústic, amb sorolls que interfereixen directament i negativament la salut de les persones. Així doncs, existeixen molts equips de treball amb problemes de concentració que cal resoldre a través d’un redisseny de l’entorn.

Moltes parets i paviments d’oficines estan revestides amb materials que no exerceixen cap mena d’absorció acústica de manera que qualsevol conversa o trucada telefònica molesta a la resta de l’equip, sobretot ara que amb el model de treball híbrid és tan comú fer reunions que combinin la presencialitat i el teletreball.

En aquest article t’expliquem com millorar el confort acústic als espais de treball.

Com es pot millorar el confort acústic?

Per resoldre la problemàtica i millorar el confort acústic, així com la concentració en el treball, cal instal·lar, entre altres opcions possibles, panells fonoabsorbents acústics.

El soroll molest que entorpeix el treball diari a l’oficina pot venir de molts àmbits diferents. Des de l’exterior (el carrer, les botzines, els veïns, etc.), com ara de les impressores, de la cuina o del mateix equip que inevitablement es poden molesten els uns als altres.

Així doncs, una solució ideal per reduir aquesta reverberació acústica són els panells fonoabsorbents. N’hi ha de molts tipus diferents i es poden tractar de forma personalitzada per a cada organització, amb colors corporatius i composicions específiques. Normalment, la diferència que nota l’equip després del canvi és molt positiva. Tant des del punt de vista acústic com l’efecte d’aplicar els colors corporatius donant-li un toc de disseny en la disposició dels panells.

Quins productes fonoabsorbents recomanem?

El panell divisor acústic Flex es col·loca en entorns de treball oberts, per dividir l’espai en diferents racons. A més, fa l’efecte visual de separació de l’espai, però també actua com a element fonoabsorbent, de forma que garanteix un millor confort acústic. El panell Flex també compta amb uns clips per recolzar-hi pissarres tant en vertical com en horitzontal, per poder treballar a gust.

Aquest panell fonoabsorbent Note-it té el mateix format que les típiques notes d’oficina. Com que absorbeix el so, és una opció excel·lent per decorar un entorn de treball. És personalitzable, amb diferents colors per escollir i, alhora, redueix la reverberació acústica. Una opció ideal per les oficines més creatives.

confort acústic als espais de treball

Panell fonoabsorbent Note-it

Aquest panell fàcil de moure, adaptable a qualsevol entorn de treball i absorbeix també el so. Ara que és tendència que les oficines comptin amb espais oberts, el panell Flou, igual que el panell Flex, ajuda a dividir aquests espais i crear entorns separats. Les persones treballadores agraeixen comptar també amb racons per a la concentració i la productivitat, per poder seguir treballant sense que els molestin la resta de companys.

El panell acústic Mosspanel està compost per molsa 100% natural. Ens alegra que formi part del nostre catàleg, ja que aporta naturalitat als espais.

Finalment, per trobar-ne més pots accedir al catàleg online de Grup Efebé. Si t’interessa un projecte pots contactar amb nosaltres i l’equip tècnic us donarà més detalls.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.