Efebé al Congrés Nacional Dependència i Sanitat

23/02/2024

Grup Efebé

A Efebé, estem emocionats per haver participat com a expositors en el recent Congrés Nacional Dependència i Sanitat by Alymarket, celebrat del 19 al 21 de febrer a IFEMA, dins del marc de HIP. Aquest esdeveniment, reconegut com un punt de trobada clau per a professionals del sector, va congregar més de 800 assistents àvids d’explorar les últimes innovacions i tendències en l’àmbit sociosanitari.

II Barómetro Grup Efebé 2021, dónde y cómo queremos vivir cuando seamos mayores.

Destacant la Importància de l’Arquitectura Sènior

El congrés, organitzat per Publicaciones Alimarket i Nebext en col·laboració amb Inforesidencias, es va centrar en el tema “Temps per a la Innovació. Les cures sociosanitàries requereixen solvència, iniciativa i inversió”, abordant qüestions crucials per al sector.

El més destacat del nostre compromís en el congrés va ser la participació de la nostra directora, Anna Fornt, qui va tenir l’honor d’oferir una ponència a l’Innovation Theatre. El seu discurs es va centrar en l’arquitectura per a espais sènior i com humanitzar aquests entorns. Després d’analitzar el nostre baròmetre, hem identificat que l’envelliment de la societat i la dependència són dos dels principals reptes socials del futur, i és essencial abordar-los des d’una perspectiva arquitectònica centrada en la persona.

stand feria hip

Stand de Efebé en el Congreso Nacional Dependencia y Sanidad.

Innovació en Acció: Presentant les Nostres Novetats

A més de la inspiradora ponència d’Anna Fornt, vam tenir l’oportunitat de formar part d’una zona expositiva dinàmica, on vam presentar les nostres últimes innovacions i serveis destinats al sector. Aquest any, el congrés va incorporar l'”Innovation Theatre”, un espai on vam destacar la importància de l’arquitectura per a espais sènior i la importància d’incloure la humanització dels espais en el sector sociosanitari.

Compromís amb el Benestar dels Nostres Majors

A Efebé, creiem en una visió de l’atenció sociosanitària centrada en la persona, on cada individu sigui el protagonista de la seva pròpia atenció. Seguirem col·laborant amb el sector i apostant per la innovació per construir un futur més inclusiu i positiu pels nostres majors.

Ens comprometem a seguir treballant per humanitzar els espais per a persones grans, promoure la millora cognitiva, la inclusió, l’autonomia i la socialització.

Gràcies a tots els qui van fer possible aquest enriquidor trobada!

Efebé, dissenyant el futur de l’atenció pels nostres majors.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.