Efebé apostem per un desenvolupament sostenible

12/11/2019

efebe

Crear el món que volem comença per aconseguir una transformació de l’espai que ens toca més d’aprop. Per això, des d’Efebé intentem posar el nostre granet de sorra per fer del sector empresarial un de més responsable, en el qual no hi hagi lloc per a aquelles organitzacions que no siguin sostenibles.

Gràcies a les bones pràctiques, el passat mes d’octubre, la nostra empresa va rebre una distinció com a Empresa Positiva 2019 per part de la cooperativa sense ànim de lucre Edificis Positius. N’estem molt orgullosos i agraïts, un reconeixement d’aquesta mesura ens anima a seguir endavant pel mateix camí, incrementant les praxis que ens porten a ser una empresa positiva.

Així mateix, com que des d’Efebé apostem per un desenvolupament sostenible, creiem oportú que les accions que fem al respecte es vegin reflectides en el nostre dia a dia a la oficina, per això, hem col·locat una cafetera DeLonghi. Aquesta ens permet fer l’ús responsable que busquem i utilitzar monodosis de materials sostenibles com el paper o el cartró.

A més, des de la nostra empresa intentem vincular els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (ODS) a la gestió empresarial, de forma que per tal de no tractar-los com una iniciativa aïllada, els anem integrant a l’empresa, provant d’incloure’ls als objectius, estratègies i model de negoci que duem a terme.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.