Efebé estableix un conveni amb l’Institut Narcís Monturiol

11/11/2019

efebe

Efebé estem duent a terme un conveni amb l’Institut Narcís Monturiol. Des del nostre equip estem col·laborant amb el crèdit variable de l’escola, una forma de contribuir a donar resposta a la diversitat de l’alumnat mitjançant diferents continguts que els siguin més funcionals i més interessants.

Durant tot aquest curs acadèmic, l’Anna Fornt i la Marta del Río, directora i Arquitecte d’Efebé, respectivament, estan realitzant diferents sessions amb els tres grups d’alumnes de 3r d’ESO. Concretament, amb 20 alumnes de cada línia.

En primer lloc, les dues representants del nostre equip van fer una presentació del Grup Efebé quant a qui som, com treballem i quins projectes hem dut a terme. A partir d’aquí, s’havien de dividir en grups de quatre per començar a treballar ja que a ells els toca fer un projecte, que si està ben plantejat i l’escola ho corrobora, es pot portar a la realitat.

El projecte en qüestió es divideix en les següents tres fases, que equivalen als tres trimestres acadèmics:

  1. Fase imaginativa i creativa
  2. Fase de redacció del projecte
  3. Fase de representació tridimensional

Per iniciar el projecte, s’ha fet un anàlisi dels espais del centre per tal de detectar quines zones cal millorar, i d’aquí, els alumnes han començat a proposar idees de possibles espais per transformar. Una vegada obtinguts, s’escullen els temes més sol·licitats o amb més bona rebuda: el pati tranquil, la sala polivalent interior, canvis en les aules, els passadissos i vestíbul i transformació dels vestidors.

Un cop acabi aquesta primera fase, les idees que han anat plantejant els alumnes de la primera línia passaran al següent grup, que desenvoluparan els diferents projectes plantejats. I, finalment, els alumnes que participaran en últim lloc al 3r trimestre, faran la maqueta o imatge 3D final d’aquest espai.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.