Efebé inaugurem un showroom i espai de co-creació dins la Barcelona Design Week’21

02/11/2021

Grup Efebé

El dijous 28 d’octubre vam celebrar l’ampliació de les oficines d’Efebé amb la inauguració d’un showroom de mobiliari, en el marc de la Barcelona Design Week 2021.

A les 19h de la tarda van venir clients, col·laboradors i familiars al nou local, que es troba situat al barri del Guinardó de Barcelona. Més de 50 persones van assistir a l’esdeveniment i van brindar amb nosaltres per celebrar el present d’Efebé i les noves oportunitats d’aquesta aventura.

“Think, Design, Act” és el lema d’aquest any de la BDW, un missatge que des d’Efebé reconeixem de seguida i ara agafa mes rellevància que mai. Dissenyar i aportar solucions eficients a entorns que passen a ser més sostenibles, que tenen en compte les necessitats reals de les persones. El disseny és essencial als nostres projectes per a centres educatius, corporacions i espais per a gent gran, sempre posant les persones al centre.

showroom

Per què un showroom?

La filosofia d’empresa d’Efebé sempre s’ha regit per valors socials, sostenibles i responsables, que defineixen Efebé com una empresa responsable i, alhora, saludable. Aquest any hem decidit plasmar-ho de forma real a través dels espais, que és el que ens defineix. Al carrer Villar hem ideat un showroom i espai de co-creació que ens servirà a nosaltres i també a externs. Acompanya per treballar de forma col·laborativa i està ple de mostres de materials perquè el nostre equip d’arquitectes i interioristes agafin inspiració pels nous projectes. El nou showroom d’Efebé mostra part dels nostres projectes a través de petits racons amb mobiliari i equipament. A més, part del mobiliari incorporat al showroom és de disseny i fabricació pròpia. La innovació forma part del nostre ADN per treballar conjuntament amb els nostres clients per que disposin de millors espais i edificis on treballar.

La nostra feina no tindria sentit si els espais que projectem no donen resposta als objectius que hem treballat amb les organitzacions de cara als reptes de futur de les de les persones, treballadors i usuaris.

“Vull fer un especial reconeixement al nostre equip, a tots, des dels tècnics fins a administratius i operaris sense els quals no hauríem arribat al dia d’avui, estem orgullosos de la feina que fem cada dia per millorar la vida i el treball de les persones.”, comentava l’Anna Fornt al seu discurs de benvinguda.

showroom

Quin tipus d’activitats es faran?

Inaugurem un showroom que serà un espai de co-creació per fer tallers, sessions de treball en equip o xerrades, entre altres activitats. La seva ubicació és al barri del Guinardó, concretament, al Carrer Villar, 74, 08041, Barcelona. Realitzarem reunions de l’equip intern, però també serà un espai obert per a col·laboradors i clients. Així doncs, podran conèixer els nostres projectes i perquè puguin llogar l’espai per fer activitats diverses.

A l’espai comptem amb materials, mostres i catàlegs de proveïdors i d’Efebé, sobre com són els projectes que fem per a escoles, oficines i residències per a persones grans i, des d’aquest any 2021, com és el mobiliari de disseny i fabricació pròpia. Des del catàleg online de la nostra pàgina web pots accedir a tot l’equipament que col·loquem als projectes per als tres sectors.

Al nostre canal de YouTube trobaràs aquest petit resum de la inauguració. Descobreix-lo!

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.