Escola Lleó XIII. Programa escola segura saludable i sostenible.

16/05/2013

efebe

Aquesta intervenció suposa la nostra primera presa de contacte amb l’Escolla Lleó XIII.

El nostre equip aterra en aquest centre educatiu de Barcelona per tal de fer un estudi en profunditat de les necessitats de l’espai i així adaptar-se a les normatives actuals d’higiene i seguretat.

Un cop fet el diagnòstic detectem alguns problemes en l’estructuració de la zona que correspon a la pista poliesportiva (constituïda per uns serveis, un magatzem i la cantina).

Des d’EFEBÉ reestructurem els serveis i el magatzem, no només per aprofitar l’espai, sinó també per millorar les condicions d’higiene i seguretat.

En la zona descoberta de la pista poliesportiva incorporem una pèrgola construïda amb materials que requereixen poc manteniment. Aquesta pèrgola genera un espai d’ombra per a les famílies que, durant els caps de setmana segueixen les activitats esportives protegits del sol. A més, aquest element suposa un accés cobert al menjador i a la cuina, idònia pels dies de pluja.

A més, millorem l’escala d’accés a aquesta planta amb un paviment antilliscant que ens ajuda alhora a adequar-la a la normativa d’evacuació en recorreguts ascendents.

La cantina és una peça important del projecte educatiu del centre, ja que en ella els alumnes grans gestionen un servei de venda de berenars i esmorzars per finançar els viatges de final de curs. A la cuina d’aquesta cantina realitzem treballs d’obra civil i instal·lacions dels espais per tal de seguir amb la llicència actual.

EFEBÉ treballa en paral·lel en un estudi de tot l’espai amb l’objectiu de programar projectes futurs per la millora del centre.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.