Escoles Bressol més segures

15/03/2014

efebe

EFEBÉ ha estat molt present en diverses escoles bressol durant els darrers anys. El fet de treballar amb menors de 3 anys fa que la seguretat es converteixi en un imperatiu per a totes les parts implicades.

Des d’aquí volem fer èmfasi en les diferents tasques realitzades darrerament mitjançant tres exemples:

En el cas de l’Escola Guirigall de l’Hospitalet de Llobregat, hem aconseguit millorar la imatge del centre alhora que evitàvem riscos, reformant l’espai i habilitant una zona on poder aparcar els cotxets dels nens.

L’Escola d’Infants El Sucre presenta una problemàtica força diferent; l’aigua no s’evacua correctament al pati quan plou. A més, a l’interior de les aules hi ha paviments degradats que suposen un perill pels nens.

EFEBÉ refà les pendents del pati i instal·la una canal microperforada lineal d’acer inoxidable per solucionar els problemes amb l’aigua i d’altra banda es substitueix el paviment interior de llosetes per un de nou fabricat a partir de fusta sintètica resistent.

En el darrer cas, l’Escola Bressol Dracs disposa d’una fusteria de connexió amb el pati força antiga. El deteriorament dels materials provoquen que el tancament no sigui gens segur i estigui mancat d’estanquitat. Per això, vam instal·lar una nova fusteria d’alumini amb doble vidre per tal de millorar, no només el confort de l’escola, sinó també la seva imatge.

El propòsit d’EFEBÉ és fer unes llars d’infants més segures i confortables. Però a més, busquem una major comoditat pels nostres usuaris, emprant materials de fàcil manteniment i que evitin problemes en un futur.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.