Festa 25è aniversari del Grup Efebé

30/10/2023

efebe

El passat 19 d’octubre vam tenir l’oportunitat d’unir-nos en un esdeveniment especial per celebrar el nostre 25è aniversari  al Convent dels Àngels de Barcelona amb les persones que ens han acompanyat durant tot aquest temps: companyes, companys, família, clients, col·laboradors i proveïdors.

La vetllada va ser encara més especial pel fet que formava part de l’agenda d’actes de la Barcelona Design Week, la qual coincidia amb el seu 50è aniversari.

Un discurs apassionat de la directora Anna Fornt

Anna Fornt, directora de Grup Efebé, va prendre la paraula per expressar la seva gratitud a tots els presents. Va agrair als clients, proveïdors, treballadors, col·laboradors i amics que han estat part essencial del nostre viatge. Va destacar la importància de les persones en aquesta aventura i va subratllar l’essència del compromís, la coherència i la transformació sostenible que defineixen Efebé.

Anna Fornt també va subratllar el paper clau de l’equip d’Efebé i va reconèixer els socis de llarga data que han cregut en el projecte des dels seus inicis. Va compartir les seves reflexions sobre el significat d’aquests 25 anys i va fer èmfasi en la importància d’una feina que no només aporta valor econòmic, sinó també social i mediambiental.

Reconeixent els valors essencials d’Efebé

Durant l’esdeveniment, vam tenir l’oportunitat de lliurar premis a persones i entitats que personifiquen els valors essencials d’Efebé. Es van entregar els següents premis:

 

Aquests reconeixements van ser més que simples gestos. Van ser testimonis de la nostra voluntat de premiar i compartir els valors que ens defineixen i que compartim amb aquells que creuen en la nostra missió.

Un brindis per al futur

El moment culminant de la nit va arribar amb un brindis on la família Fornt va ser cridada per participar, incloent l’Ana Baldrich, essencial en els inicis del projecte, i altres membres de la família que han estat suports incondicionals.

Tots els assistents a l’acte van acompanyar el brindis amb el desig de mirar cap al futur amb confiança, esperant molts més anys d’èxits, creixement i transformació significativa.

La nit va acabar amb un recordatori a tots els presents: el viatge és tan important com la destinació i, a Efebé, aquest viatge s’està realitzant al costat de persones extraordinàries.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.