Grup Efebé assistim als Premis ACRA 2021

19/11/2021

Grup Efebé

El dijous 18 de novembre vam assistir a la 19a edició dels Premis ACRA. Es tracta d’una cerimònia on es guardonen projectes, accions i professionals que han contribuït al desenvolupament del sector de l’atenció a la gent gran en situació de dependència.

Aquesta edició va recuperar la presencialitat i es va celebrar a l’auditori del Cosmocaixa de Barcelona. A més, l’actor i director Quim Masferrer va ser el conductor de la gala, amb una presentació plena d’humor, que ens emmarcava a tots els assistens com a protagonistes de la cerimònia, una dinàmica similar a la que segueix a “El Foraster”, de TV3.

Des de fa uns mesos, Grup Efebé som socis-col·laboradors d’ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials). L’associació treballa amb organitzacions que formen part del sector de l’assistència a les persones grans. El mes de setembre, Efebé vam realitzar un webinar per als col·laboradors d’ACRA sobre com afecta el disseny en el benestar de les persones grans i quina és la nostra proposta de valor per als centres residencials.

 

premis ACRA

Quim Masferrer entre el públic. Font:ACRA.

La Presidenta d’ACRA, Cinta Pascual, va mencionar la tendència futura que ja preocupa al sector. La generació de Baby Boomers aviat es trobarà a la tercera edat. A més, cada vegada és més la preferència de les persones a viure a casa quan siguin grans. Aquest mes de novembre, concretament, Efebé hem parlat d’aquests canvis socials a l’estudi: Baròmetre Grup Efebé 2021 “dónde y cómo queremos vivir de mayores”.

Enhorabona als premiats!

El premi a la Qualitat el van atorgar a la Residència Sigma Salud pel projecte “L’essència de les activitats”. En segon lloc, el premi a la innovació el va guanyar l’Associació en bici sense edat. El projecte premiat rebia el nom següent: “En Bici Sense Edat: El dret a sentir el vent a la cara”.

Per acabar, la presidenta d’ACRA i la Consellera de Drets Socials, Cinta Pascual i Violant Cervera, van donar el premi de la trajectòria personal a la Dra. Magda Campins. La doctora va ser una persona clau durant la pandèmia, per la seva fermesa i la seva dedicació. Recollia el premi eolgiant amb aquestes paraules a ACRA: “Gràcies a la vacunació i a la tasca que feu vosaltres com a professionals, l’entorn de les residències és ara molt més segur”.

premis ACRA

Violant Cervera, Dra. Magda Campins i Cinta Pascual. Font: Grup Efebé.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.