Grup Efebé participa al dossier sobre medi ambient de Corresponsables

04/06/2021

Grup Efebé

La nostra directora, Anna Fornt, ha participat al dossier digital sobre el medi ambient per a Corresponsables.

Aquest proper dia 5 de juny serà el Dia Mundial del Medi Ambient i Grup Efebé hem volgut compartir la nostra reflexió i el nostre compromís. A més, aquest dossier posa el seu focus en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) 13 sobre l’acció pel clima. Et convidem a seguir llegint!

Què és Corresponsables?

Corresponsables és una empresa iberoamericana especialitzada en el sector de la comunicació i, concretament, en la Responsabilitat Social i Sostenibilitat.

L’empresa de referència per a moltes organitzacions per a implementar una cultura d’empresa basada en valors socials i sostenibles i, alhora, promoure i fer visibles les accions d’aquestes empreses associades.

Grup Efebé: sostenibilitat i respecte pel medi ambient

Des d’Efebé hem participat en aquesta iniciativa per donar veu a la necessitat del planeta per la lluita pel medi ambient. Així mateix, hem informat sobre les accions que estem fent des de la nostra activitat empresarial.

Des d’aquest any 2021, l’equip d’Efebé hem iniciat un procés productiu de disseny i fabricació de mobiliari per a escoles, oficines i residències de gent gran. A més, fabriquem l’equipament amb materials naturals i de llarga durabilitat, amb certificat PEFC.

La primera col·lecció de mobiliari està dissenyada específicament per a centres educatius. Així doncs, l’equipament en qüestió compta amb una ergonomia adaptada a les necessitats dels alumnes a les aules. En aquest article de Grup Efebé t’expliquem tots els detalls sobre aquesta col·lecció. Al catàleg de la nostra pàgina web trobaràs tot el mobiliari, equipament i accessoris ideals per completar el teu espai professional. Ergonomia, qualitat, confort, eficiència, són alguns dels aspectes que més representen el nostre mobiliari. Et convidem a visitar-lo entrant aquí.

On puc trobar el dossier?

El dossier de Corresponsables està disponible a la seva web corporativa. Descobreix-lo fent clic aquí!

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.