Grup Efebé participem a la fira virtual de Fundació Tr@ms!

21/06/2021

Grup Efebé

El dijous passat dia 10 de juny Grup Efebé vam participar a la fira virtual que organitza Fundació Tr@ms.

Donades les circumstàncies generades per la pandèmia Covid-19, aquest any no s’ha pogut realitzar la fira de forma presencial. La sessió va comptar amb més de 50 persones entre centres educatius, empreses i l’equip de Fundació Tr@ms.

Es va iniciar amb una breu presentació de cada representant de les organitzacions. Tot seguit, ens vam connectar tots a la plataforma Gather. Es tractava d’una simulació d’una fira presencial a través d’una realitat formada per stands virtuals i avatars, que corresponien a cada participant. Amb aquesta plataforma la jornada va ser força dinàmica, com si fóssim realment a un espai tots junts. A més, es podien crear converses a part i es passejava pels passadissos entre els diferents stands, on els representants de les escoles podien descarregar-se un document corporatiu de l’empresa.

Fundació Tr@ms

Feria virtual a través de la plataforma Gather.

Efebé vam presentar els espais FluAp

Coneixes els Espais Fluids d’Aprenentatge (Espais FluAp)? Aquest any hem conceptualitzat les nostres propostes pels centres educatius. Portem la innovació a les escoles de forma que ajudem als centres a plasmar el seu projecte educatiu a través dels espais.

Hem dissenyat una aula tipus, que posteriorment adaptem a cada centre. Així doncs, són sis espais educatius: debat, col·laboració, reflexió, recerca, experimentació i creativitat.

A més, hem creat una iniciativa de disseny i fabricació de mobiliari escolar que garanteix la innovació, la creativitat i l’adquisició vivencial. Considerem aquests tres criteris com essencials per al desenvolupament de les noves escoles del segle XXI. Per tant, per la creació d’aquest tipus de mobiliari hem tingut en compte criteris tan importants com el respecte pel medi ambient, la innovació, la comoditat o la durabilitat.

També, durant el procés de conceptualització dels espais vam comptar amb la col·laboració de Fundació Tr@ms i Segell SMART.

Quin mobiliari va interessar més a la fira de Fundació Tr@ms?

El mobiliari que més ens van demanar eren les taules dels espais d’experimentació. Les escoles ja no volen comptar amb espais convencionals, són poc dinàmics i redueixen el nivell d’atenció dels estudiants. Els Espais FluAp afavoreixen la concentració dels alumnes, ja que s’impliquen en les activitats que es fan a l’aula de forma activa.

A més, al catàleg de la nostra pàgina web trobaràs tot el mobiliari adaptat per a nens i nenes. Et convidem que el descobreixis fent clic en aquest enllaç.

reformes per escoles Espais per experimentar, construir i fabricar.

Espai d’experimentació (FluAp).

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.