
Amb l'aïllament tèrmic aconseguim entre un 50-70% de reducció de pèrdues d’energia
Amb els projectes d’adequació d’espais educatius reduim el consum d’energia amb tècniques i sistemes més eficients i millorem l’entorn pedagògic per l’alumnat i el personal docent, amb materials naturals, saludables i respectuosos amb el medi ambient.
Una adaptació sostenible de l’edifici escolar millora l’estalvi energètic, amb aïllaments tèrmics, sistemes de renovació de l’aire per garantir una bona qualitat de l’aire interior i una cura constant dels espais per a un confort acústic, tèrmic i lumínic.
Amb l'aïllament tèrmic aconseguim entre un 50-70% de reducció de pèrdues d’energia
Els materials naturals i reciclats poden reduir un 50% d'emissions de CO₂
Una bona gestió de la il·luminació usa un 90% menys d’energia
Es pot estalviar fins a un 50% d'aigua
Un sistema de ventilació mecànica garanteix un aire net, lliure de partícules contaminants.
La naturalització dels espais millora el benestar
A dia d’avui la sostenibilitat és un aspecte intrínsec als centres educatius més innovadors. Una transformació dels espais vinculada a la metodologia pedagògica de cada centre comporta una adaptació a nivell ecològic i sostenible, amb una gestió eficient dels recursos naturals.
Amb els nostres projectes Grup Efebé apostem per una naturalització dels centres educatius perquè esdevinguin entorns saludables i inclusius. Més espais verds, més cultura i, així, més educació en la responsabilitat, sensibilització i consciència mediambiental.
L’aïllament de parets, sostres i terres repercuteix de forma positiva en la disminució del consum energètic. Depenent de l’estat inicial de l’espai podem reduir les pèrdues d’energia mitjançant millores en l’aïllament fins a un 50-70%. Els materials que usem per l’aïllament tèrmic són: llana de roca, cel·lulosa, suro, fibra de fusta, cotó.
Condicionem els espais interiors amb panells acústics fonoabsorbents per reduir la reverberació i l’eco que es genera. Compten amb una alta capacitat per absorbir el soroll, gràcies a la seva composició i porositat.
A més, les opcions disponibles al nostre catàleg estan fetes amb materials ecològics, reciclats d’ampolles de plàstic.
A Grup Efebé seguim criteris d’economia circular per tal de reaprofitar el mobiliari existent als centres i allargar la seva vida útil. Una forma d’optimitzar aquest mobiliari és a través del Restyling Efebé, un aspecte clau en el procés d’equipament.
Efebé és sostenibilitat. Efebé és compromís. Efebé és economia circular. Allarguem el cicle de vida dels productes, garantint un segon ús del mobiliari existent. Oferim una nova vida als productes millorant les seves característiques actuals amb retocs en el revestiment i els materials originals, per a un resultat higiènic, estètic i confortable, tot plegat d’acord amb la normativa del sector.
L’exterior de l’escola és un espai més d’aprenentatge on fomentem un contacte directe de l’alumnat amb la natura. Amb una selecció d’equipament i materials adequats per un pati inclusiu i saludable.
Les partícules tòxiques dels interiors poden produir efectes adversos sobre la salut: al·lèrgia, cansament o asma. Millorem la qualitat de l’aire interior escollint materials tradicionals i naturals, que transpiren, regulen la humitat i no tenen tòxics: pedra, fusta, ceràmica o calç.
Purifiquem l’aire amb una ventilació constant amb equips eficients energèticament, per una regulació adequada de la temperatura. El sistema de ventilació mecànica amb recuperador d’energia de doble flux: