Participem a la Fira Bett a Londres

21/01/2020

efebe

Dijous i divendres d’aquesta setmana viatjarem a Londres per assistir a la fira més important d’Europa en el sector de l’educació: la Bett Fair.

L’esdeveniment té lloc entre el 22 i el 25 de gener del 2020 al centre d’exposicions ExCel London, un recinte que va ser creat ara fa vint anys i ha rebut a un gran nombre de congressos i esdeveniments de gran envergadura, com els Jocs Olímpics de l’any 2012. Ens podràs trobar a l’stand SH40.

Es dedica a exposar els millors productesrecursos i bones pràctiques d’aprenentatge del Regne Unit i internacionals. Concretament, la Fira Bett acompanya a milers d’educadors i professionals a millorar els seus coneixements entorn de l’aprenentatge, a través de la tecnologia. En aquests temps en què els entorns moderns d’aprenentatge són cada cop més mòbils i “aprendre a qualsevol lloc” és més comú, les diferents marques i empreses que hi participen, exposen solucions que s’adapten per impartir classes segons les noves tendències pedagògiques.

Un dels principals participants és la marca Zioxi, que dissenya i fabrica mobles innovadors per entorns educatius, sanitaris i comercials. Des d’aquest any nou, Grup Efebé som els representants de la marca a l’estat espanyol i a la fira hi assistirem conjuntament.

Zioxi fa una gestió sostenible de l’ús d’energia dels dispositius que genera. Essent una de les marques més innovadores i trencadores unint el mobiliari amb la tecnologia. Es mostra sensible amb els canvis i les noves tendències constants i fa servir els diferents dispositius fent ús d’energia verda.

Presenten un sistema innovador molt interessant, que permet controlar la càrrega dels dispositius a través d’una aplicació i, per tant, fa possible una programació del final de la càrrega, poder preveure la càrrega amb tarifa noctura, comprovar si està carregat o no, decidir si ho volem fer amb tarifa nocturna o diürna, si volem energia verda o no, etc. Entre els seus productes, podem trobar des de tòtems de bateria amb endolls per càrrega de dispositius, pantalles, televisons, dispositius ClevertouchIpads, etc.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.