Participem als Programes de Diversificació Curricular

21/11/2019

efebe

Efebé estem participant en els programes de diversificació curricular a càrrec del Consorci d’Educació de Barcelona. Aquests projectes estan orientats a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO que requereixen un temps de maduració per definir el seu itinerari formatiu professional.

Com a empresa responsable, aportem a l’alumnat un primer contacte amb l’entorn laboral. Com aquests alumnes estan valorant la possibilitat d’abandonar els estudis, realitzen estades formatives a les empreses per combatre el fracàs i l’absentisme escolar.

L’objectiu que ens plantegem assolir és contribuir en una educació de qualitat per a tothom, un dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030. Juntament amb les seves escoles, pretenem que aprenguin les competències bàsiques relacionades amb el món laboral i que puguin aplicar allò que aprenen a l’Institut perquè comprenguin la seva utilitat. Amb aquestes estades al món professional coneixen també els valors de l’àmbit laboral com ara la responsabilitat, la puntualitat o el treball en equip.

Donat que Efebé estem implicats en el territori, hem signat un conveni amb el districte per acollir un estudiant de 3r d’ESO durant el primer quadrimestre del curs. L’Unai és un alumne de 3r d’ESO que mostra interès pel mobiliari i el disseny d’interiors i ve a la oficina dos matins a la setmana. El segon quadrimestre comptarem amb dos alumnes de 3r d’ESO que coneixerem d’aquí uns mesos. Des d’Efebé estem convençuts que podrem col·laborar en la reducció de l’abandonament escolar d’aquests alumnes i millorar la seva actitud envers l’escola afavorint una educació de qualitat.

Programes de Diversificació Curricular

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.