Oficines Reforma de les oficines de Transperfect a Brussel·les

Brussel·les | 2018

La multinacional Transperfect ha decidit ubicar les seves noves oficines de Brussel·les, la capital belga, concretament, a la 8ena planta del número 120 de l’Av. Louise, una important avinguda de la ciutat. Per dur a terme aquest projecte, la multinacional ha comptat amb l’experiència del grup Efebé, que s’ha traslladat fins a la capital amb l’objectiu de reformar i adequar aquest nou espai a les seves necessitats.

El local es caracteritza per un gran espai rectangular d’espai únic, amb un gran finestral amb vistes a diversos patis per la part posterior i altres edificis i campanars emblemàtics per la part lateral.

Com tot projecte, la reforma constava d’una sèrie de requeriments. En aquest cas, l’oficina havia d’estar dotada dels següents espais:

  • Un espai de treball amb diversos grups de taules;
  • Una petita sala de reunions;
  • Un despatx de direcció;
  • Un espai d’emmagatzematge;
  • Un espai tècnic i d’impressores.

Transperfect a Brussel·les

Per delimitar totes aquestes àrees sense perdre visibilitat i la sensació d’estar en un espai integrat, s’han utilitzat diversos tancaments de vidre, a excepció del petit office i la zona de descans. Aquests espais es suporten sobre una paret cega, amb una visió global de tota l’oficina.

A nivell de distribució, el local presentava una particularitat que ha condicionat el disseny de l’espai. L’escala d’emergència estava localitzada en la pròpia oficina, i el recorregut no es podia interrompre, per tant, s’havia de crear una distribució que deixes lliure el recorregut d’emergència. Mitjançant una minuciosa distribució dels llocs de treball s’ha aconseguit afrontar aquest requeriment tècnic i el resultat ha estat molt satisfactori, ja que s’ha creat una sensació d’espai obert que resulta molt agradable pels treballadors.

Reforma de les oficines de Transperfect a Brussel·les
Tot i així, el repte d’aquest projecte residia en la creació d’un gran espai de treball sense incrementar el consum energètic de l’oficina, ja que l’edifici funcionava de forma passiva a nivell energètic i era imprescindible respectar aquesta característica. Per fer front a aquesta limitació, l’equip d’Efebé ha aconseguit un nivell de confort ambiental òptim dins dels límits gràcies a la selecció de lluminàries de baix consum i a un sistema de climatització adequat.

En resum, podem dir que ha estat una intervenció a primera vista senzilla, però que ha requerit de certs treballs en detall de la mà d’operaris professionals per aconseguir un disseny agradable i modern i, alhora, respectar i satisfer les necessitats del nostre client.

Si teniu cap consulta respecte els nostres projectes podeu deixar-nos un missatge com us sigui més còmode des del nostre apartat de contacte.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.