Residències Reforma dels banys de la Llar d’Avis Torre Esplugues

Esplugues de Llobregat, | 2017

La reforma dels banys de la Llar d’Avis Torre Esplugues contempla l’adequació dels 4 banys de la planta baixa i la primera planta.

La necessitat del canvi estètic i funcional dels 4 banys implica una millora visual, oferint una imatge més renovada i amb un estil més contemporani i higiènic.

Les accions que es plantegen per a la reforma dels banys de la Llar d’Avis són les següents:

  • Col·locar un paviment vinílic d’alta resistència especialment indicat per a espais amb una alta afluència de persones i que requereixen una neteja fàcil i efectiva. Aquest paviment està especialment dissenyat per a zones on es camina amb els peus mullats, descalços o amb calçat de sola tova.
  • Realitzar nous pendents constants i suaus perquè l’aigua evacuï correctament per la superfície i la mobilitat del bany sigui l’adequada.
  • Substituir els sanitaris existents per altres que compleixin amb la normativa requerida, a més de col·locar noves barres d’acer inoxidable. Els sanitaris estan especialment pensats per a usuaris amb mobilitat reduïda.
  • També considerant aquest aspecte, s’opta per rentamans amb forma convexa que permeten l’aproximació dels usuaris còmodament.
  • Col·locar cabines als lavabos fetes amb material fenòlic, resistent a la humitat i els cops. Es tracta d’un material de caràcter hidròfug i antibacterià fabricat amb resines fenòliques.

Tots els materials emprats a la reforma dels banys de la Llar d’Avis són respectuosos amb el medi ambient i compleixen amb la normativa vigent.

Pel tractament de cada bany es consideren les necessitats específiques de cadascun, tant estètiques com funcionals.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.