Altres sectors Reforma de la recepció del Centre Pediàtric ARCC

Barcelona | 2013

El Centre Pediàtric ARCC es troba amb un problema força comú en moltes institucions avui dia: els espais de consulta i recepció estan poc adaptats a les necessitats reals de l’espai. I en conseqüència, la imatge del centre no es correspon amb el bon servei que ofereix.

EFEBÉ es desplaça al Carrer Còrsega de Barcelona amb l’objectiu d’optimitzar la distribució de l’espai.

La problemàtica amb la qual es troba el nostre equip és que els espais de recepció i consulta estan poc adaptats a les noves formes de recepció tant pels nens i adolescents com pels propis pares.

La nostra proposta suposa una modernització de la imatge del centre que alhora es tradueix en valors, com la professionalització i l’augment del prestigi del centre.

En aquest projecte portem a terme 3 accions ben diferenciades:

  • Unificar els acabats de tot l’espai. Per tal de transmetre els valors esmentats anteriorment, considerem que tot l’espai – des de la recepció als despatxos, passant pels passadissos i les sales d’espera – ha de respirar el mateix look.
  • Senyalètica i retolació. EFEBÉ considera aplicar una coherència a tots els cartells informatius del centre, com per exemple, les plaques dels doctors a les portes.
  • Destinar una zona de comunicació als pacients. Aquest espai és crucial per millorar la imatge del centre i adaptar-se als models d’atenció actuals. A més, el centre pediàtric ARCC es pot permetre llançar iniciatives com l’organització d’un concurs de dibuixos o col·locar-hi pòsters informatius.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.