Recuperem els espais de les residències per la gent gran

02/07/2020

efebe

A les residències de gent gran cal posar l’atenció en el benestar de les persones. És essencial comptar amb espais ergonòmics i eficients, per la salut dels usuaris que hi conviuen, les seves famílies i el personal que hi treballa.

Per tornar a la normalitat, des de Grup Efebé treballem per recuperar els espais dels centres residencials i els adaptem perquè esdevinguin segurs, saludables i acollidors.

Com posem en valor les residències de gent gran?

Garantim la comunicació amb els familiars

Adaptem els espais del centre per facilitar la comunicació dels usuaris amb les seves famílies a través de dispositius mòbils amb connexió digital.

Per tal que els espais de les residències siguin saludables i segurs per les persones és important personalitzar els dormitoris i adaptar-los als grans dependents, renovant de tant en tant els seus llits i matalassos. És important generar sensació de llar fent que els avis se sentin com a casa. Si s’escau també creem un racó als dormitoris adaptat per a reunions íntimes amb els familiars

Recuperem els espais de les residències per la gent gran

Dormitori. Font: Senior Care.

Millorem la qualitat de l’aire interior

Incorporem pintures i productes desinfectants (PhotoActiva TB) fotocatalítics per repintar els centres i donar-los vitalitat a la vegada que renoven l’aire interior i generen una reducció dels costos de manteniment i neteja ja que aquests productes un cop aplicats són permanents.​ A més, també garanteixen altres solucions saludables com ara que:

També col·loquem disseny biofílic a l’interior dels espais, que redueix la concentració de CO2 i genera un entorn més saludable i més frescaportant una sensació de benestar en les persones.

Disseny biofílic. Projecte d’Efebé a Propulse Video.

Creem espais de convivència

Els espais comuns de les residències han de ser espais acollidors pels usuaris que hi conviuen i pel personal que hi treballa dia a dia. Adeqüem les sales d’estar per afavorir les relacions i la convivència i per a fer possibles les visites dels familiars.

En aquests espais hi incorporem col·leccions dissenyades especialment per gent gran estudiades i preparades antropomètricament i ergonòmicament per ser incorporades en residències.

Els entapissats que incorporem des d’Efebé per revestir els diferents equipaments dels centres garanteixen:​ 

A la nostra pàgina web trobaràs tots els models d’entapissats adequats per residències de gent gran, amb una gran gamma de colors i textures per escollir.

Sala d’estar. Projecte d’Efebé a la Residència San Rafael.

Generem una benvinguda acollidora

Disposar d’una zona d’entrada i recepció acollidora genera impacte positiu a les famílies, que valoren el grau de benestar que s’ofereix a la residència.

Comptar amb mobiliari ergonòmic adaptat i alhora atractiu ofereix una bona imatge a les instal·lacions.

Per garantir la seguretat del personal i de les persones visitants, també incorporem barreres físiques en forma de mampares protectores que ajuden a mantenir les distàncies entre el personal i les famílies i usuaris als taulells de recepció. Es tracta d’un producte ideal per aquells centres que volen adoptar una solució duradora aportant seguretat i confiança.

Millorem els espais exteriors

Els espais exteriors de les residències de gent gran són essencials pel seu benestar.

Ara les visites dels familiars es poden fer en aquests espaisper això és important comptar amb una zona habilitada per les visites.

Hem de cuidar de les persones grans davant les temperatures exteriors altes, amb parasols i pèrgoles per evitar massa exposició al sol.

Consulta les possibilitats de rènting de subministraments, obres i serveis a través del formulari a continuació.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.