Residència San Rafael, un exemple de llar d’avis segura, saludable i acollidora

11/02/2014

efebe

Aquesta residència de Sant Joan Despí demanda els serveis d’EFEBÉ davant la necessitat d’adaptar el seu centre als nous requeriments de seguretat i higiene resultants de la darrera inspecció anual.

EFEBÉ no només intervé a la residència San Rafael per adaptar-la a les noves normatives, sinó que, a més, considera que és imprescindible millorar la imatge general del centre per tal de tangibilitzar la bona feina que s’hi realitza.

El nostre equip realitza un programa de llar d’avis segura, saludable i acollidora que permeti que els avis se sentin com a casa.

EFEBÉ realitza dos accions importants en aquest projecte: adequar la zona d’accés i recepció d’una banda, i d’altra, adaptar els banys a les necessitats de la gent gran.

                Adequació de la zona d’accés i recepció

Per tal de fer de la residència San Rafael una llar d’avis més segura es col·loca una barana en aquesta zona.

Els avis són un públic quasi tan susceptible com els nens, i no només cal garantir uns bons paràmetres de seguretat, sinó que també és necessari incidir en el nivell de confort; per això instal·lem una unitat de climatització.

Amb l’objectiu de fer de la residència un espai més acollidor, el nostre equip redistribueix la zona de recepció per tal d’afavorir la mobilitat. Per tal de portar a terme aquesta acció, es substitueix la fusteria de vidre i es crea un pre-vestíbul que ajudi a mantenir la privacitat dels familiars.

Per últim, seguint amb la premissa de voler tangibilitzar la bona acció del centre en la imatge de l’espai, es pinten les parets i sostres de l’espai de recepció i es substitueixen les cortines que hi havia per unes noves tipus screen que permeten filtrar la llum del sol. Tot això, acompanyat de la instal·lació de mobiliari ergonòmic, pensat especialment per als habitants de la residència.

                Adequació dels banys

La zona dels banys és un espai susceptible de patir caigudes i ensopegades per part de la gent gran. Per això l’equip d’EFEBÉ instal·la un paviment antilliscant que dota d’una major seguretat a tots els serveis de la residència.

A més, s’incorporen elements de seguretat a les zones de dutxa i sanitaris adaptats a persones amb mobilitat reduïda amb el mateix objectiu.

En aquest espai també s’instal·len reixetes de ventilació que milloren les condicions ambientals i que fan de la residència un centre més saludable.

Per últim, amb la premissa de fer de la llar d’avis un espai més acollidor, es canvia la lluminària dels banys per tal de guanyar en confort i imatge.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.