TransPerfect Barcelona

15/05/2015

efebe

La nova oficina de Transperfect a Barcelona està destinada a acollir la direcció de l’empresa i reb les visites de clients més importants, per això es dota l’espai d’una bona imatge corporativa, al mateix temps que es destina una zona de treball tranquil·la, per a la direcció.

El projecte opta per la separació d’ambients segons els seus usos d’una manera amable. El canvi de paviment ens permet dividir de forma més suau els diferents ambients: un ambient més privat enfocat al treball personal i de concentració; i un ambient més col·laboratiu, de relax i de cara al públic en el qual se situaran les sales de reunions al costat de la recepció i un office amb zona de relax.

L’ús de materials càlids, acabats de tons clars i mobiliari ergonòmic i confortable fa de l’entorn de treball un ambient més humà i acollidor tant per els treballadors com per a les visites. Projectem espais on els treballadors puguin sentir-se còmodes i desconnectar, espais personals, sense oblidar el caràcter corporatiu.

La integració d’aquets conceptes al disseny permet la diversitat d’espais, tant de concentració com de relaxació i interacció social que incentiven un ambient de treball més col·laboratiu.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.