TransPerfect Paris

19/01/2016

efebe

Convertir les oficines en espais de confort i productivitat es el nou repte de totes aquelles empreses que creuen en una millor manera de treballar.

Les oficines han de convertir-se en autèntics espais de creació on els treballadors puguin ser més productius. Per això, és necessari que les oficines estiguin dissenyades per fomentar el intercanvi i la generació d’idees, per atraure i retenir el talent i ser respectuosos amb les persones i el medi ambient.

A més, per ser diferents, necessitem que els espais expressin els valors i la identitat de marca de la companyia. Només d’aquesta forma aconseguirem espais únics, amb personalitat pròpia on treballar sigui la millor experiència.

Transperfect France a la seva seu de París ha aprofitat una zona en desús de planta semisoterrani, situada a l’interior del pati de llums, per ampliar la seva oficina de planta baixa. Aquesta planta amb accés a través d’una nova escala interior que connecta els dos espais permet, a més d’incrementar els llocs de treball, crear una lounge area pel descans i el treball més distès de petits equips. La sala de reunions oberta cap a l’espai central està especialment pensada per a visites de clients. El repte d’aquest espai ha estat crear las condiciones de benestar i ergonomia del lloc de treball amb el confort acústic i lumínic necessari sense oblidar els requeriments tecnològics de la Companyia.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.