Vivim l’experiència #BETT2020: espai, tecnologia i persones

29/01/2020

efebe

El cap de setmana passat, una de les nostres Project Managers, la Iris Parés, va viatjar fins a Londres per assistir a una de les fires amb més renom a Europa del sector de l’educació: la Bett Fair.

Bett és el primer saló industrial del sector en l’àmbit de la tecnologia de l’educació i reuneix a més de 800 empreses líders, 103 emocionants nous startups d’EdTech i més de 34.000 assistents. La gent de més de 146 països de la comunitat educativa global es reuneix per celebrar, trobar inspiració i discutir el futur de l’educació, a més de veure com la tecnologia i la innovació permeten als educadors i els estudiants descobrir noves formes d’aprendre i ensenyar. En aquesta fira s’exposen els millors productesrecursos i bones pràctiques d’aprenentatge. Actualment, els models d’aprenentatge són cada cop més mòbils i les diferents marques busquen solucions que s’adaptin a aquestes novetats per tal de poder impartir classes segons les noves tendències pedagògiques.

Al centre d’exposicions ExCel London es van habilitar diferents zones per a cadascuna de les marques que exposaven i també es van incorporar zones d’espectacle per poder descobrir proveïdors de forma fàcil i dinàmica.

Tal i com vam explicar a l’article anterior, Grup Efebé som els representants de la marca Zioxi a Espanya i vam assistir-hi conjuntament. Zioxi fa una gestió sostenible de l’ús d’energia dels dispositius que genera. Sent una de les marques més innovadores i trencadores unint el mobiliari amb la tecnologia, es mostra sensible amb els canvis i les noves tendències constants i fa servir els diferents dispositius fent ús d’energia verda.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.