Efebé celebrem la presència de la dona al sector de la construcció a la BCN Design Week 2022

16/06/2022

Grup Efebé

Ahir 15 de juny Grup Efebé vam celebrar, un any més, la BCN Design Week 2022.

Encara emocionats per la vetllada que vam compartir ahir, l’equip d’Efebé estem feliços i agraïts per com va anar. L’acte celebrava la diplomatura de les cinc dones que han acabat el Programa Incorpora que hem emprès juntament amb Fundació Ared i Fundación laboral de la Construcción, per a trencar els estigmes del sector de la construcció i fomentar la igualtat.

A continuació, t’expliquem com va ser l’activitat de Grup Efebé en el marc de la Barcelona Design Week.

Com va anar la BCN Design Week 2022?

Per iniciar la vetllada, Bibiana Cunningham, Managing Director de BforB Spain, va fer una introducció als assistents per donar-los la benvinguda. Tot seguit, vam lliurar els diplomes a les cinc dones que han acabat el Programa Incorpora que hem treballat amb Fundació Ared i Fundación laboral de la Construcción. Volem donar les gràcies de nou a les noies per confiar en nosaltres i motivar-se com ho han fet per treure el millor d’elles. Esperem que sigui suficient perquè puguin trobar un lloc de treball digne que les valori.

Anna Fornt, directora de Grup Efebé, va fer un speech per donar les gràcies als assistents i a les dues fundacions que ens han acompanyat i han estat claus pel desenvolupament del Programa Incorpora. També va felicitar les noies que, van recollir els diplomes pels cursos de construcció i Prevenció de Riscos Laborals. A més, volem agraïr la presència de Brillethe Carranza i Núria Fernández, d’Ared, i Diego Meana i Isabel Valle, de la Fundación laboral de la Construcción.

A més, per sorpresa, Fornt va acabar el seu parlament amb el reconeixement a una companya de l’equip. La Vanessa Nogales ja fa més de quinze anys que treballa a Grup Efebé i, amb la Covid-19, no havíem pogut celebrar-ho. “Moltes gràcies Vanessa per formar part d’aquest equip i d’aquest projecte professional, per fer-lo créixer sempre, compartint en aquest creixement el que som i el que volem ser amb les persones que s’han anat incorporant”, comentava l’Anna. Per últim, vam projectar un vídeo donant-li les gràcies pels seus consells i la seva vitalitat, essent un pilar fonamental per l’empresa.

L’esdeveniment va acabar al pati d’Efebé, amb un brindis, networking entre els assistents, acompanyats de cerveses i un càtering excel·lent, per a celebrar la BDW22. Amb la presència de l’equip de Grup Efebé, companys de Papelmatic, Fundació Ared, Fundación Laboral de la Construcción, i molts altres.

Enguany hem comptat amb la col·laboració de:

Barcelona Centre de Disseny

Cerveses Alhambra

Si vols reviure com va anar ho estem compartint als nostres perfils de xarxes socials (Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn i Facebook).

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.