Nou catàleg de mobiliari assistencial per a persones grans

17/05/2022

Júlia Terrés

Un entorn per a persones grans ha de comptar amb mobiliari específic adequat a les seves necessitats. Avui us presentem el nostre Nou catàleg de mobiliari assistencial 2022. Ja està disponible aquí la versió digital!

També pots trobar el catàleg complet a la pestanya “catàleg” de la nostra pàgina web, on hi ha tots els productes amb les seves característiques i descripcions personalitzades. A continuació, en aquest article t’expliquem tots els detalls del catàleg i del mobiliari que descobrireu en el seu interior.

Nou catàleg de mobiliari assistencial!

El catàleg compta amb una ampla quantitat de referències, totes seguint una selecció sòlida que manté els valors de Grup Efebé: ergonomia, sostenibilitat, confort i un compromís intrínsec amb la salut i el benestar de les persones.

El catàleg en si està dividit en diferents seccions. Primer de tot, els espais de recepció es presenten amb mostradors i butaques específiques dissenyades per oferir una imatge estèticament bonica i interessant, per causar una bona primera impressió a l’entrada. Seguidament, els espais de socialització, zones comuns per interactuar, conviure i relacionar-se, inclouen una ampla varietat de butaques ergonòmiques i, alhora, diferents tipus de prestatgeries.

D’altra banda, els espais de col·laboració, creats per a tallers, activitats en grup i també entesos per servir com a menjadors, compten amb cadires amb reposa-braços i taules d’alçada suficient per deixar pas a les cadires de rodes.

Als dormitoris hi trobem llits articulats, matalassos adaptats i capçals. A més, als espais de cura hi pots trobar des de mobiliari de perruqueria fins a qualsevol altre element de seguretat i higiene per a les persones grans als entorns sanitaris.

Els entapissats que seleccionem pel mobiliari destaca per la seva durabilitat i resistència a taques, orina, desgast i fregament. Ideals pels entorns per a persones grans.

Per acabar, els espais exteriors aporten beneficis positius a les persones grans, el personal que els acompanya i les famílies. El contacte amb la natura ajuda a millorar l’estimulació cognitiva i la qualitat de vida. De fet, t’ho expliquem a l’article del nostre blog sobre els beneficis dels jardins terapèutics per a persones grans. Doncs, incorporem cadires, taules d’exterior i accessoris per a suportar la temperatura ambient.

Descobreix el nou Catàleg de mobiliari assistencial 2022!

Disseny i fabricació pròpia

En aquest catàleg també hi hem incorporat el mobiliari assistencial d’Efebé, de disseny i fabricació pròpia. Aquesta és la selecció d’equipament per habitacions per a persones grans a residències, centres de nit o habitatges compartits per conviure.

Característiques del mobiliari assistencial

Si t’interessa un projecte Efebé integral o només d’equipament, contacta amb el nostre equip d’especialistes a través del formulari que trobaràs a sota!

Catàleg Mobiliari assistencial 2022

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.