Els articles més llegits de 2021 de Grup Efebé

12/01/2022

Grup Efebé

Quines són les tendències que destaquen d’aquest any que deixem enrere? Els articles més llegits de 2021 són una clara representació de com ha anat l’any per a Grup Efebé. Ha estat un any de reflexió on tots i totes ens hem adonat, un cop més, de la importància de tenir cura del benestar de les persones i dels espais a través de la sostenibilitat, la qualitat i la salut.

Al nostre sector d’interiorisme, arquitectura i disseny, l’atenció de les persones és essencial. Als nostres projectes posem les persones al centre del disseny. De fet, ho fem des de l’inici de la nostra activitat, fa més de 20 anys.

Així doncs, hem realitzat dos Baròmetres, el Baròmetre Grup Efebé 2021: Teletrabajo y la necesidad de repensar el Espacio Oficina i un segon estudi, amb el nom de II Baròmetre Grup Efebé 2021, dónde y cómo queremos vivir cuando seamos mayores.

A més, en relació amb ambdós estudis vam fer una sèrie de webinars. Al primer ens van acompanyar l’Albert Valls de Fisioreact i el Cris Domingo de Táctica Investigación Estratégica. D’altra banda, pel sector assistencial vam comptar amb el suport d’ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials). El mes de març també vam fer un webinar sobre el sector educatiu, Maria Oliveras de Binomi Tecnopedagogia i la Núria Palà, pedagoga del centre Escola Solc.

A continuació, hem fet una selecció dels articles més llegits, que més han agradat i han ressonat entre el nostre públic.

  1. Baròmetre Grup Efebé: Baby Boomers i Generació X volen seguir vivint en comunitat quan siguin grans i sentir-se autònoms, capaços i autosuficients
  2. “L’impacte del teletreball als espais d’oficina”, un webinar d’Efebé
  3. “L’escola, escenari de vida”: un webinar d’Efebé
  4. 6 espais d’aprenentatge per a educació infantil, primària i ESO

 

En aquest article vam exposar les conclusions del Baròmetre Grup Efebé 2021 dónde y cómo queremos vivir cuando seamos mayores. L’estudi en qüestió el vam realitzar conjuntament amb l’experiència professional de Tàctica Investigació Estratègica i la col·laboració de membres de la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna.

Com voldrem viure quan siguem grans? Com ens voldrem sentir? Què va ser tendència a les residències de persones grans el 2021? Aquestes són algunes de les preguntes que contestem en aquest article.

Barómetro Grup Efebé

 

El mes de març vam realitzar el webinar sobre “L’impacte del teletreball als espais d’oficina”. La sessió es va centrar en les conclusions del Baròmetre Grup Efebé 2021: “Teletrabajo y la necesidad de repensar el Espacio Oficina“.

Sorgia el concepte de l’oficina híbrida, un entorn de treball adaptat als nous temps. Amb els espais de treball híbrid es transformen les oficines tradicionals en espais polivalents per fomentar la productivitat i el benestar de les persones.

El teletreball aporta una millora de la conciliació entre la vida personal i la vida professional. Si
es realitza de forma equitativa el teletreball pot ser molt satisfactori, oferint més concentració i,

alhora, més temps evitant el trajecte a l’oficina.

millors articles de 2021

 

Un altre dels articles més llegits de 2021 va ser sobre el webinar “L’escola, escenari de vida. Necessitats pedagògiques i transformació d’espais vers l’excel·lència educativa.”

Aquí explicàvem com va anar la sessió i presentàvem els diferents espais que plantegem per les escoles més innovadores. A Efebé entenem l’escola com un espai holístic. A través d’un format dinàmic i participatiu, vam detallar tot el que era necessari per obtenir un centre innovador i poder plasmar el teu projecte educatiu als espais. Quins espais formen l’escola innovadora del segle XXI? Descobreix-ho a l’article.

obra al pati d'infantil

A Efebé ja estem duent a terme projectes pels centres educatius més creatius i innovadors. En aquest article t’explicàvem quins són els sis espais Fluids d’Aprenentatge (FluAp) que hem creat. Espai de debat, de col·laboració, de creativitat, de reflexió, de recerca i d’experimentació. Què et sembla, vols saber-ne més? Entra a l’article i descobreix tots els detalls de cadascun d’aquests entorns educatius dissenyats específicament per a les noves metodologies d’aprenentatge.

A més, també trobaràs el mobiliari específic de fabricació pròpia. Aquest any passat hem llançat una col·lecció de mobiliari dissenyat i fabricat per Efebé, per als entorns FluAp dels centres que confien en nosaltres.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.