“Empresa en femení” entrevista Anna Fornt a Onda Cero

15/06/2023

Grup Efebé

Anna Fornt, directora i fundadora de Grup Efebé, visita la secció “Empresa en femení” del programa Lideratges d’Onda Cero Catalunya amb Ariadna Belver.

Un programa que tracta la veu de la dona als negocis a la sessió “Empresa en Femení“, sobre “Lideratges, Habitatge social, col·laboració público-privada i aliances estratègiques”.

A continuació, Grup Efebé hem estat presents al 40è programa de la 3a temporada.

Quin és el propòsit de Grup Efebé?

“El Core Business de Grup Efebé se centra en la transformació d’espais de treball en tres sectors diferents. Concretament, per gent gran, per escoles i centres educatius i espais de treball d’oficines per empreses i corporacions. A més, ho fem des de l’anàlisi real de les necessitats de canvi estratègic fins a l’execució final del projecte. Comptem amb un equip tècnic propi multidisciplinar format per interioristes, dissenyadors/es, arquitectes, arquitectes tècnics i operaris/àries a peu d’obra. Obrim tot el ventall, controlem tempos i costos, per tal que el resultat sigui el que esperem tant nosaltres com el client.”

Com veus el futur de la dona professional en aquest sector?

“Som un equip majoritàriament format per dones, en tots els àmbits, també a peu d’obra.

De fet, l’any passat vam iniciar un projecte per incorporar dones en el treball manual com a peons i paletes. La dona cada vegada més està en tots els àmbits de lideratge i de treball. La dona considero que ha fet un canvi en els últims 20 anys d’entendre que la seva trajectòria professional és important i el fet de compaginar la seva vida personal i professional ha de ser plena en els dos àmbits. Com a dones, hem de poder tenir la llibertat d’encaminar la nostra vida com qualsevol persona.”

Una recomanació a les oients que estiguin orientant el seu futur professional…

“Sempre dic que les dones hem de ser nosaltres en el sentit que hem de crear-nos la nostra vida professional i la nostra vida personal més enllà de la família que creem i de la nostra parella, perquè al final com a individu les dones hem de tenir el nostre espai i, si el nostre espai és ple i ric, el complement en la vida familiar serà més ric. Aquesta independència és clau.”

Vols veure l’entrevista?

Escolta el podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver aquí:

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.