Grup Efebé assistim al Kids Innovation Fest

28/11/2022

Grup Efebé

L’equip de Grup Efebé hem assistit al KID’S INNOVATION FEST, a càrrec del Kid’s Cluster. La 5a edició de l’esdeveniment anual del sector Kids & Families.

Més de cent professionals ens hem reunit per construir conjuntament el present i el futur del sector. El festival en qüestió s’ha celebrat els dies 23 i 24 de novembre a Lloret de Mar. Concretament, a l’Hotel l’Azure, un espai tranquil i elegant. A través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona s’ha presentat l’oferta de la Costa Brava en matèria de turisme familiar.

Volem donar les gràcies a l’Imma Marín per donar-nos l’oportunitat d’assistir a una jornada com aquesta! Ja tenim ganes de repetir l’any que ve.

Com ha estat el Kids Innovation fest?

Les dues representants de Grup Efebé han estat la Marta del Río, arquitecta Project Manager, i la Júlia Terrés, responsable de Comunicació, que han participat a la jornada del dia 24.

Per començar, han presenciat la macro-ponència de Xavier Marcet, consultor empresarial en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, per entendre i conèixer la importància del canvi estratègic a les organitzacions per fer front als reptes de futur de manera conjunta.

A través de diferents workshops han pogut compartir experiències, coneixements i fer networking amb professionals d’altres sectors que comparteixen el mateix públic objectiu. Les sessions de co-creació han estat determinades per les temàtiques següents: educació, turisme familiar, xarxes socials i comunicació digital, sostenibilitat, noves tecnologies aplicades al retail i metavers.

Tot plegat, acompanyat d’un esmorzar i dinar espectaculars a càrrec de l’Hotel.

Transformació d’espais educatius des de 1998

Grup Efebé som experts en disseny, adequació, equipament i manteniment dels espais. Reformem escoles, oficines i residències de gent gran, sectors on es fa necessària una cura especial pels espais, que convertim en saludables, ergonòmics i eficients.

A més, l’organització forma part del Grup Papelmatic i juntament amb Papelmatic, Disnòrdic i HGS, aportem solucions que milloren la salut dels espais i de les persones.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.