Mampares protectores post Covid-19

28/04/2020

efebe

Actualment, el distanciament social és una de les mesures preventives més efectives per evitar la propagació del Covid-19 entre la població. És importantíssim adoptar una sèrie de mesures i solucions amb mampares separadores pels nostres espais de treball.

Per maximitzar l’efectivitat de les mampares de protecció hem de seguir totes les recomanacions higièniques proposades per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i les mesures sanitàries imposades per les autoritats.

Quines mampares tenim?

Mampara mostrador

Es tracta d’una mampara separadora de metacrilat de 5 mm que es col·loca als mostradors de cara al públic, garanteix la seguretat de tots i no afecta al contacte visual. És ideal per totes les empreses que estan adoptant una solució per aportar la seguretat necessària i la confiança als treballadors que s’hi troben durant el dia a dia, i a les persones que vénen de fora per fer una consulta, una visita o per accedir als serveis en qüestió.

Les mides establertes són les següents, però per fer-ne personalitzades, podeu contactar amb nosaltres: 160×50 cm, 160×90/100 cm, 140×50 cm i 140×90/100 cm.

mampara separadora de metacrilat de 5 mm

Pels mostradors també existeixen les mampares mòbils amb finestreta que compten amb dos peus de subjecció de 3 mm de gruix per montar i fabricades amb PET incolor 100% reciclable, que es poden desmontar. Aquest tipus de mampara facilita el contacte directe amb l’altre persona. Compta amb dos peus de subjecció de 3mm de gruix per montar.

​Les mides aquesta mampara poden ser de 90×74 cm.​, 90×60 cm.​ i 74×60 cm.

mampares mòbils amb finestreta

Les mampares amb forma d’”U” s’incorporen a les taules de treball comunes de fins a vuit treballadors. Són ideals per garantir la distància de seguretat de dos metres però alhora poder compartir l’espai de treball com s’ha fet fins ara i no perdre la comunicació entre els treballadors.

Es poden dissenyar diferents mides adequades a cada espai professional i s’adapten a qualsevol model de taula. A més a més, n’hi poden haver amb suport i també sense.

Les mides són les següents, i com en els altres casos es pot consultar per fer-les adaptades al client: 160×50 cm, 140x50cm, 120×50 cm i 80x50cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

mampara suspendidaAquest tipus de mampara es caracteritza pel fet que penja del sostre. L’equipament en si mateix ja inclou ferratges per poder-les fixar al sostre i dos cables d’acer trenat per la suspensió de fins a 2 metres.

Són de plàstic PVC vidre 700my i pel que fa a la mida, poden ser de 120×100 cm. o de 100×70 cm.

Les podem incorporar en diferents espais de treball, per garantir la separació dels treballadors. És un model bàsic de mampara de disseny que ajuda a aturar les projeccions de saliva o similars entre persones, evitant així mateix qualsevol contagi.

 

Mampara Limit

La mampara Limit està fabricada amb perfil perimetral d’alumini anoditzat plata mat. Compte amb una base trapezoïdal de planxa metàl·lica i mampara de policarbonat acanalat translúcid.

Poden ser de diferents mides 100 x 120 x 28 cm., 100 x 150 x 28 cm.​, 100 x 180 x 28 cm.

mampara-limit

 

Per descobrir més productes de seguretat, higiene i protecció pels espais de treball entra aquí.

Per netejar-les, apliquem el desinfectant PhotoActiva TB, un producte transparent fotocatalític, que s’aplica ruixant qualsevol material i requereix l’energia de la llum per activar-se. Un cop aplicat ja és permanent, no requereix haver de netejar constantment ni mantenir-lo. Els principals efectes positius que té són els següents:

Podeu veure les especificacions tècniques d’aquest producte amb més detall aquí.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.