Panells acústics per insonoritzar espais de treball

11/07/2023

efebe

L’acústica és un aspecte essencial en qualsevol espai, ja sigui una sala de conferències, un estudi d’enregistrament, una oficina o fins i tot el teu propi domicili. El soroll excessiu pot ser molest i afectar negativament la nostra concentració, el rendiment laboral i fins i tot la nostra salut. Afortunadament, existeixen solucions com els panells acústics que ens permeten millorar l’acústica d’un espai i crear un ambient més confortable i agradable.

En aquest article, t’expliquem què són els panells acústics i com poden beneficiar-te en diverses situacions.

Què són els panells acústics?

Els panells acústics són elements especialment dissenyats per absorbir i controlar les ones sonores dins d’un espai determinat. Estan fabricats amb materials acústicament eficients que redueixen la reverberació i l’eco, creant un ambient més tranquil i silenciós. Aquests materials poden ser de diverses tipologies, com ara fibra de vidre, espuma acústica o materials tèxtils.

Beneficis dels panells acústics

A continuació, et presentem alguns panells acústics que incorporem als nostres projectes 360º de transformació estratègica d’espais corporatius per a una acústica òptima en el teu espai de treball.

panells acústicsPanell acústic de molsa Mosspanel

El panell acústic de molsa Mosspanel REINDEER MOSSpanel està compost per molsa 100% natural, recollit a mà dels boscos escandinaus i conservat amb sals minerals.

Aquest producte és hipoalergènic i no liofilitzat, que purifica l’entorn i aporta naturalitat als espais. ​A més, està creat de forma que no necessita un manteniment constant, ja es manté per si sol.

Està disponible en 15 colors diferents aconseguits amb tints en base de sals minerals naturals.

Panells acústics Gama Acoustic Foam

Els Panells acústics Gama Acoustic Foam redueixen el temps de reverberació acústica en un espai, el que popularment coneixem com eco. A més, es pot pintar en qualsevol color de la carta RAL.

Jardineres i panells acústics OTOgreenJardineres i panells acústics OTOgreen

La col·lecció de jardineres i panells acústics OTOgreen és una línia de solucions acústiques, biofíliques i sostenibles dissenyada per a millorar el benestar de les persones en espais interiors, respectant al medi ambient.

Aquesta gamma està composta de jardineres i panells vegetals fonoabsorbentes que mimetitzen els avantatges de la decoració vegetal natural preservada, sense necessitat de reg, amb l’excel·lent rendiment d’absorció de les fibres de polièster reciclades d’ampolles de plàstic.

Panells Acústics Steam Studio

Els Panells Acústics Steam Studio ofereixen privacitat en espais oberts. Afavoreixen concentració als espais de reflexió, a través de l’aïllament de la resta de l’espai. Compten amb un disseny flexible, essent fàcil de reconfigurar en funció de cada ús. A més, els Panells Steam Studio absorbeixen el soroll que es genera, millorant el confort acústic.

Panell acústic ECOwallPanell acústic ECOwall bisellat

El panell acústic ECOwall bisellat és ideal per garantir un bon confort acústic amb elements que no destorben la decoració general de l’espai.

Aquest tipus de panells fonoabsorbents redueixen la reverberació acústica i funcionen com a revestiments per les parets. A més, aquests panells acústics ecològics neixen del reciclat d’ampolles de plàstic.

 

Panell Acústic Mute

El Panell Acústic Mute varietat de formes i configuracions genera espais tancats en oficines amb espais oberts. Per fomentar racons per a la concentració i el treball individual o en equips de pocs integrants.

A més, estan disponibles amb diferents colors de forma que es poden usar com a panells separadors no cal crear un racó, sinó divisors i decoratius.

Panell acústic ECOworking

Per acabar, el panell acústic ECOworking és un panell ecològic que neix del reciclatge d’ampolles de plàstic, disponible en 10 colors base i que es pot fabricar amb la forma, dimensions i colors que requereixi cada projecte.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.