Oficines Efebé: Cultura d’innovació i col·laboració

Barcelona | 2018

Hem plantejat la reforma del local del Guinardó de Barcelona per traslladar la oficina tècnica d’Efebé basant-nos en la nostra forma de treballar. Ha estat un projecte participatiu en el què hem participat tots i totes en la concepció, la distribució, el disseny i l’execució dels treballs. Hem tractat aquest projecte com un client mes.

Es tractava d’un local diàfan a peu de carrer amb un cos central què allotja la zona de serveis i arxiu ja preexistent i un magatzem per material.

Distribució del local

A l’entrada hem situat la recepció amb una zona d’espera. A continuació, separat mitjançant lames de fusta verticals,  accedim a l’espai dedicat a l’atenció a clients i proveïdors i de treball en equip. Es tracta d’un espai de work cafè amb tauletes de reunions, una barra per esmorzar o dinar i l’accés a la sala de reunions separada per una divisió de fusta i vidre.

Aquesta zona equipada amb un moble de suport amb la nevera i la cafetera separa la zona de treball col·laboratiu de la part dedicada treball administratiu i tècnic.

oficina tècnica d’Efebé

 

Il·luminació i climatització

A nivell d’instal·lacions la oficina està climatitzada amb bombes de calor amb conductes repartides en dues zones diferenciades per donar resposta a la ocupació i a la orientació. Cada una d’elles  amb en seu termòstat individualitzat què permet planificar i programar el cicle el dia per mantenir la inèrcia tèrmica de l’espai i minimitzar al màxim el consum. L’enllumenat està plantejat amb lluminàries lineals de tecnologia LED penjades, per reforçar els punts de necessitat de major intensitat lumínica en els llocs de treball. Les zones de work cafè el mateix sistema de lluminàries s’ha col·locat encastat en el fals sostre de lames de fusta. Per dotar l’espai d’un ambient diferenciat s’han penjat unes lluminàries per reforçar alguns punts.

 

oficina tècnica d’Efebé

Acústica del local

A nivell acústic s’ha treballat amb el fals sostre. La zona de work cafè i sala de reunions disposa d’un sostre de lames de fusta d’ayous què per la seva forma evita la reverberació acústica. La zona de treball tècnic i administratiu s’ha adequat amb un fals sostre de plaques de fibra fono-absorbent amb guia omega. També treballem l’acústica a través del paviment, un linòleum amb base de suros naturals col·locat en rotlle continu.

Efebé

Com s’han tractat les façanes

La façana del carrer l’hem tractat amb la imatge corporativa aplicada en els vidres de façana, fent èmfasis en la proposta de valor pels nostres clients objectiu. Aprofitant les persianes enrotllables hem realitzat unes il·lustracions, per evitar els grafittis naturals i alhora presentar tres dels sectors essencials per nosaltres, escoles, llars d’avis i oficines.

La façana interior dona a un pati que dona il·luminació natural a la part interior del local, el pati forma part essencial del Local. La seva dimensió ens permet col·locar una zona de distensió amb una taula, algunes plantes per fer l’espai menys urbanita, i també un hort urbà què volem desenvolupar i fer créixer entre totes les persones de l’equip.

Podeu trobar més informació respecte la nostra manera d’entendre les oficines al sector oficines.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.