Reforma de les oficines de Tàctica: Investigació i Estratègia

15/02/2004

efebe

L’empresa Tàctica: Investigació i Estratègia es dedica a la investigació social i de mercats amb una base de reflexió estratègica.

La seva seu compta amb unes oficines poc actualitzades pel treball que realitza la pròpia empresa. Amb l’objectiu de posar en la mateixa línia el talent de la companyia amb l’espai, Tàctica contracta els serveis d’EFEBÉ.

En primer lloc, el nostre equip realitza un projecte de reforma de les oficines. Aquest projecte contempla la distribució interior de la recepció, els espais tant privats com generals i la sala de reunions.

El resultat posterior a l’execució del projecte són unes oficines actuals, amb una nova sala de reunions dissenyada especialment per portar a terme estudis qualitatius i una sala tècnica de gravació comunicada a través d’un vidre espía. Aquest espai està dotat de tots els requeriments tècnics necessaris, com, per exemple, un bon nivell d’insonorització que permet que la gravació es produeix en les millors condicions.

L’execució es realitza mitjançant separacions fabricades a mida a base de divisions de fusta i vidre. A més, es subministra tot el mobiliari de taules i cadires tant de llocs de treball com de sales de reunions.

El resultat: una seu en concordança amb l’activitat que es realitza en ella.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.