4 idees de tapisseria sostenible per mobiliari

19/10/2022

Grup Efebé

Els entorns més saludables ja compten amb tapisseria sostenible per decorar i completar la imatge i funcionalitat de qualsevol mena d’equipament, creant així un ambient agradable i responsable, amb la textura i el to adequats.

La col·lecció de teles ecològiques que presentem en aquest article està feta amb materials seleccionats sota criteris compromesos amb el medi ambient. Per això, els entapissats estan fabricats amb fil fet a partir d’ampolles de PET reciclades d’origen local. Gràcies a aquestes característiques, podem donar una segona vida a aquests materials i, conseqüentment, reduir l’impacte mediambiental.

En aquest article et donem aquestes quatre idees pel teu entorn professional.

Així són els 4 exemples de tapisseria sostenible

Wilson, Avon, Norfolk i Harding són els noms que reben les diferents teles d’aquesta col·lecció. Una família d’entapissats ecològics composta per quatre teixits diferents amb 59 colors disponibles a escollir.

Per adaptar aquestes teles de tapisseria sostenible als entorns professionals, hem aconseguit un màxim de tons i matisos diferents amb un mínim de colors. Així doncs, la possibilitat d’utilitzar els colors seleccionats de diferents maneres en els quatre dissenys ho fa encara més eficient i responsable. Aquesta col·lecció de tapisseria sostenible és ideal per generar un entorn saludable i eficient a qualsevol sector.

  1. Tela de tapisseria Wilson
  2. Tela de tapisseria Avon
  3. Tela de tapisseria Norfolk
  4. Tela de tapisseria Harding

Les tapisseries essencials d’Efebé

Els següents entapissats són teixits tècnics dissenyats i fabricats específicament per a les necessitats d’entorns assistencials en residències de persones grans, centres de dia, centres de nit o centres sociosanitaris. De fet, compten amb les característiques adequades per garantir el benestar i la salut de persones fràgils.

Entre els beneficis d’aquests entapissats, hi trobem la resistència al desgast i al fregament, la insensibilitat a la llum i una molt bona resistència a l’orina i al greix.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.