Economia amb propòsit, el compromís de Grup Efebé

28/06/2023

Grup Efebé

Grup Efebé signa el Manifest per una Economia amb propòsit

Ahir Pau Fornt Baldrich, conseller delegat del Grup Papelmatic, va assistir a l’acte de presentació del “Manifest per una Economia amb propòsit” en representació de Grup Efebé. Una iniciativa impulsada per diverses entitats, entre les quals destaquen PIMEC, Respon.cat i la Cambra de Comerç de Barcelona, entre altres.

Durant l’esdeveniment, vam signar el “Manifest per una Economia sostenible”, per il·lustrar el nostre compromís i propòsit en termes socials, econòmics i mediambientals.

Vols conèixer més detalls sobre l’acte? T’expliquem més en aquest article!

Què és el Manifest per una Economia amb propòsit?

responsabilitat social corporativa efebéEns trobem en un moment en el qual les organitzacions generem un triple impacte amb les nostres accions: econòmic, social i ambiental. És per això que el compromís del teixit empresarial és crucial per a ser part de la solució. Amb aquesta idea neix el “Manifest per a una Economia amb propòsit”, on més de 200 empreses s’han adherit.

Una iniciativa que ha estat impulsada per les principals organitzacions empresarials catalanes. Entre elles, Respon.cat, en el qual la nostra directora executiva, Anna Fornt, forma part com a membre de la junta directiva. Gràcies a aquest organisme vam participar en els Premis Respon.cat. Descobreix més informació en aquest article.

El nostre compromís econòmic, social i medioambiental

Grup Efebé, formant part del grup empresarial de Grup Papelmatic, porta anys treballant en la Responabilidat Social Corporativa amb una estratègia d’accions que aborden les necessitats de l’entorn i de les persones.

El compromís amb la RSC forma part del nostre ADN i model de negoci. Som responsables del nostre entorn social, ambiental, econòmic i emocional oferint solucions que milloren la salut i el benestar de les persones en els espais professionals, així com millorant i potenciant la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient, mantenint sempre un diàleg permanent amb els grups d’interès.A més, pots conèixer altra informació sobre les nostres accions de Responsabilitat Social Corporativa aquí.

Signem el Manifest per una Economia amb propòsit

Durant l’acte de presentació celebrat ahir, 27 de juny, vam signar el Manifest per una Economia amb propòsit juntament amb altres 51 empreses.

Com a resultat, les organitzacions que s’adhereixen al Manifest es comprometen a desenvolupar, abans de 2025, els propòsits que tinguin un major impacte en els àmbits social, econòmic i mediambiental.

La signatura del Manifest per una Economia amb propòsit ha estat una reafirmació més del nostre compromís per construir un futur més responsable i sostenible. Un pas més en aquest llarg camí cap a una economia amb propòsit en el qual cada signatura i cada acció compta. Us convidem a tots a sumar-vos a aquesta causa, informar-vos, actuar i contribuir a la transformació cap a un model econòmic més sostenible, en el qual la prosperitat i el benestar estiguin en harmonia amb la cura del nostre entorn i de les generacions futures. Junts podem marcar la diferència i crear un impacte perdurable!

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.