Efebé signa un conveni amb SaóPrat per impulsar projectes de construcció circular

04/06/2024

Grup Efebé

Jornada de portes obertes a la Nau REDÓ: Efebé i SaóPrat signen un conveni de col·laboració per promoure l’economia circular

El divendres 17 de maig, Efebé va tenir l’honor d’assistir a la inauguració de la nau REDÓ, un projecte innovador de construcció circular impulsat per l’Associació SaóPrat. Aquest esdeveniment va marcar un moment clau en el nostre compromís amb la sostenibilitat i l’economia circular, ja que vam signar un conveni de col·laboració per desenvolupar projectes conjunts que promouran la reutilització de materials i la creació d’oportunitats laborals per a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Nau industrial al Prat de Llobregat

Una jornada dedicada a la sostenibilitat i l’economia circular

La jornada de portes obertes de la Nau REDÓ va reunir al voltant de 50 persones, entre col·laboradors, arquitectes, constructores i assessores, que no es van voler perdre aquesta oportunitat per conèixer de primera mà els objectius i els processos d’aquest projecte pioner. Jordi Ibàñez, Cap de SaóReformes, va ser l’encarregat d’explicar com REDÓ treballa per reduir l’impacte mediambiental dels processos d’obra mitjançant la desconstrucció. Aquest enfocament tècnic, ambiental i econòmic permet recuperar i reutilitzar materials de construcció en obres de rehabilitació, reduint així els residus i fomentant una economia més sostenible.

El conveni de col·laboració entre Efebé i SaóPrat

Durant l’esdeveniment, Efebé va signar un conveni de col·laboració amb SaóPrat, marcant l’inici d’una nova etapa en la nostra aposta per l’economia circular. Aquest acord té com a objectiu principal promoure el desenvolupament de projectes conjunts que facilitin la formació i la inserció laboral de col·lectius vulnerables en l’àmbit de les reformes i la construcció sostenible. Junts, treballarem per integrar pràctiques de reutilització i reconstrucció que no només beneficiïn el medi ambient, sinó que també proporcionin oportunitats reals a aquelles persones que més ho necessiten.

Ajuntament del Prat de Llobregat

Anna Fornt (directora de Grup Efebé), Jordi Ibáñez (sotsdirector de SaóPrat), Juan Carlos Moreno Roig (Tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic del Prat de Llobregat) i Marta Jori (directora de SaóPrat).

Un projecte inclòs en el Maig Cooperatiu

La jornada de portes obertes de la Nau REDÓ s’emmarcava dins els actes del Maig Cooperatiu, una iniciativa organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat que té com a objectiu sensibilitzar sobre l’economia social i solidària. Aquest esdeveniment va permetre als assistents conèixer de prop com les empreses poden col·laborar per crear un futur més sostenible i inclusiu.

El nostre compromís amb el futur

Des d’Efebé, estem molt il·lusionats amb aquest nou capítol de col·laboració amb SaóPrat. Creiem fermament que la unió de forces és clau per aconseguir grans canvis i estem compromesos a treballar de manera conjunta per desenvolupar solucions innovadores que beneficiïn tant les persones com el planeta. Estem convençuts que aquest conveni serà el punt de partida per a molts projectes exitosos que ajudaran a transformar el sector de la construcció cap a un model més circular i sostenible.

Si vols saber més sobre com podem ajudar-te a reduir l’impacte mediambiental en els teus processos d’obra, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Juntes, podem fer un món millor.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.