Oficines Interiorisme i equipament d’oficines a Barcelona

Barcelona | 2022

Dimensions: 353 m2

Tipus d'intervenció: Adequació d'oficines

Duració: 10 setmanes

Durant el segon trimestre de 2022 l’equip d’Efebé hem adequat unes oficines noves a Passeig de Gràcia (Barcelona).

Les oficines estan situades a l’Edifici Generali, inclòs a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Generali està portant a terme l’adaptació de l’edifici a les noves normatives d’accessibilitat, actualitzant, així, totes les seves oficines.

Aquest projecte s’ha fet a la sisena planta de l’edifici, amb vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona. Ha consistit en l’adequació de l’espai a les necessitats de les persones i l’organització, generant un entorn corporatiu que reconegui els valors de l’entitat de TransPerfect.

Amb una decoració cuidada i una estètica sempre minimalista i actual, l’oficina compta amb diferents entorns: un espai de treball, una sala de reunions one-to-one i una cuina office.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Accessibilitat

Ara ja és una oficina totalment accessible, a través d’un estudi previ de tipologies d’obertures per a portes. Cada tipus l’hem adaptat d’acord amb les seves particularitats i condicions, per tal de generar un moviment orgànic per a qualsevol persona dins l’oficina.

S’ha fet una combinació pensada perquè sigui fàcil i funcional. Ara compten amb un sistema adaptat amb moll les més pesades, i un segon sistema per les portes menys pesades.

Personalitzat

Aquests espais de treball generen sensació de calidesa i confort, gràcies a la fusta natural que s’ha usat en la fabricació pròpia del mobiliari, personalitzat a mida per l’espai en concret.

Hem creat racons per a l’emmagatzematge d’objectes personals, amb armariets fets de fusta natural i melamina blanca a l’interior.

La decoració es combina amb elements verds, beneficiosos per la salut i el benestar de les persones.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.