Oficines Obra de reforma interior d’oficines a Niça

Niça | 2022

Dimensions: 346,3 m2

Tipus d'intervenció: Adequació interior

Duració: 8 setmanes

L’últim projecte de Grup Efebé consisteix en una obra de reforma interior per les noves oficines de TransPerfect a França.

Per executar aquesta adequació ens hem desplaçat fins a Sophia Antipolis, un parc tecnològic situat al sud-est de Niça. Donat el creixement de l’equip de la multinacional durant els últims anys, l’empresa ens ha demanat una ampliació de les oficines, que alhora compleixin amb la idea prèvia en estètica de l’espai i funcionalitat pel dia a dia de l’equip de treball.

Les oficines de Niça ara ja compten amb més capacitat, ajustada a les dimensions requerides. Un nou entorn de treball adaptat amb racons per a la concentració i altres més informals, per fomentar el team-building. Tot equipat amb mobiliari ergonòmic seleccionat amb criteris de seguretat, confort i sostenibilitat, i un condicionament de l’espai a tots els nivells, per a una millora de la qualitat de l’aire interior i un confort tèrmic, acústic i lumínic.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Tractament acústic i tèrmic

Considerant que els espais d’aquestes oficines són oberts i es comuniquen entre ells, hem donat una solució perquè es redueixi la reverberació acústica. El sostre de les oficines s’ha aïllat amb un tractament termo acústic natural, amb panells fets de fibres de fusta d’avet.

A més, es tracta d’una construcció sostenible, ecològica i natural: no compta amb cap mena d’element contaminant en la fabricació i la matèria primera prové de boscos administrats de forma sostenible, que estan destinats a l’arquitectura bioecològica.

Un office per desconnectar

L’oficina compta amb un espai office adaptat com a menjador per als àpats i moments de desconnexió i interacció.

També es pot entendre com una zona de treball informal, per a les reunions més disteses. Ideal per recuperar la concentració, la motivació i l’atenció de nou.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.